Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ.

Τα πάντα θα κάνει ο Γεράσιμος προκειμένου να μη χάσει την Ελισάβετ σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, κι έτσι δε διστάζει να συμμαχήσει με την Κασσιανή η οποία τώρα που έγινε Ηγουμένη θέλει να εκδικηθεί την Ελισάβετ, την Αυξεντία και την Φιλαρέτη.

Στροφή 180 μοιρών έχει κάνει ο χαρακτήρας του Γεράσιμου κι αυτό το καλό παιδί με το αγγελικό πρόσωπο έχει μεταμορφωθεί σε διάολο από τον αρρωστημένο έρωτα του για την Ελισάβετ. Ο νεαρός δεν έχει σκοπό να αφήσει ποτέ την κοπέλα να ευτυχίσει με τον Πέτρο και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει αυτό.

Ακόμα κι αν χρειαστεί να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα για χάρη της. Για την ώρα όμως χρησιμοποιεί κάθε μέσο προκειμένου να την φέρει πίσω στο μοναστήρι και να μείνει μακριά από τον Πέτρο. Για να το πετύχει αυτό επιστρατεύει την αδίστακτη Κασσιανή και η ιστορία παίρνει πια άλλη τροπή.

Όλα θα αρχίσουν από την απόφαση της Ελισάβετ να πάει με τον πατέρα της στην Πάτρα. Ο Γεράσιμος όταν την αντικρίζει εκεί με κανονικά ρούχα και όχι με τα ράσα καταλαβαίνει πως σιγά-σιγά αρχίζει να την χάνει απ’ τη ζωή του, κάτι που δεν έχει σκοπό να επιτρέψει και σε καμία περίπτωση δεν θα καθίσει, με σταυρωμένα χέρια.

Από την άλλη η Ελισάβετ αρχίζει να βλέπει πως είναι να ζει κανείς τον έξω κόσμο από το μοναστήρι και φυσικά ο Πέτρος παίζει ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο σ’ αυτό. Οι δυο τους έρχονται ολοένα και πιο κοντά και μαζί του η Ελισάβετ κάνει πράγματα που ποτέ πριν δεν είχε κάνει όπως το να πάνε μαζί σε μια παραλία.

Η δόκιμη ήθελε είχε από μικρό παιδί να πάει στη θάλασσα και η εκδρομή με τον Πέτρο την κάνει ευτυχισμένη. “Είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής μου. Είχα πολλά χρόνια να δω τη θάλασσα, σ’ ευχαριστώ για όσα κάνεις για μένα” του λέει κι εκείνος την φιλάει.

Κι ενώ στην Πάτρα συμβαίνουν αυτά στην Γερακιανή και συγκεκριμένα στο μοναστήρι η Κασσιανή ως Ηγουμένη πια, αποφασίζει να κάνει κόλαση τη ζωή της Φιλαρέτης ενώ παράλληλα προωθεί τα σχέδια της για τα κτήματα.

 

 

Βέβαια δεν υπολογίζει την απόφαση του Καστρινού να κάνει μία προσφορά με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνάνε καλά. Ο Γεράσιμος πάει ξανά στην Πάτρα και όταν τους βλέπει μαζί χαντακώνεται. Ζητάει από την Ελισάβετ να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις και κάνεις αυτά που θέλει αυτός και δε γυρίζεις πίσω στο μοναστήρι. Εκεί είναι η ζωή σου. Δεν σε αναγνωρίζω από τότε που έμπλεξες μαζί του” της λέει κι εκείνη του απαντάει “δε σε αφορά. Θα αποφασίσω εγώ το πότε θα γυρίσω κι αν θα γυρίσω. Σε παρακαλώ πολύ φύγε.“.

Ο Γεράσιμος πριν φύγει της λέει “εγώ μόνο το καλό σου θέλω. Σου το έχω αποδείξει και με αυτό που έκανα στο παρελθόν“. Η Ελισάβετ νιώθει ενοχικά ενώ ο Πέτρος που κρυφακούει την ρωτάει ευθέως τι είχε κάνει ο Γεράσιμος για εκείνη στο παρελθόν.

Όμως δεν του αποκαλύπτει το παραμικρό. Επιστρέφοντας στο χωριό ο Γεράσιμος αναστατώνει την Φιλαρέτη και την Αυξεντία δηλώνοντας τους πως πρέπει να φέρουν την Ελισάβετ άμεσα πίσω στο μοναστήρι.

Αν θέλετε το καλό της Ελισάβετ τότε πρέπει να την φέρετε πίσω στο μοναστήρι” τους διαμηνύει και η Κασσιανή που το μαθαίνει του λέει “μπορώ να φέρω εγώ την Ελισάβετ πίσω. Έχω τον τρόπο αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ κάτι για μένα.“.

Εκείνος συμφωνεί και αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί της με κάθε τίμημα. Ένα δώρο της Ελισάβετ στον Πέτρο θα αποκαλύψει τα αληθινά συναισθήματα της για εκείνον και εκεί που έρχονται όλο και πιο κοντά ένα τηλεφώνημα θα την αναστατώσει και θα φύγει ξανά για το μοναστήρι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *