Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το ένοχο παρελθόν της Αμαλίας

Η Αμαλία φαίνεται η τέλεια και η ιδανική γυναίκα, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος είναι φανερά γοητευμένος από την γραμματέα του και δε διστάζει να το δείξει. Εκείνη, κάνει τα πάντα για να τον βλέπει χαμογελαστό και ικανοποιημένο.

Ο Ισίδωρος δένεται μαζί της και οι τηλεθεατές απορούν τι σκοτεινό κρύβει αυτή η ευγενική της παρουσία. Δυστυχώς, η Αμαλία δεν είναι αυτό που δείχνει.. Το ένοχο παρελθόν της έρχεται στο φως και ταράζει τις ισορροπίες.

Πολύ σύντομα θα μάθει πως η Αμαλία είχε παντρευτεί νέα, έναν πολύ μεγαλύτερό της. Μετά τον “ξαφνικό” χωρισμό τους, εκείνη φρόντισε να του πάρει όλη την περιουσία, αφήνοντάς τον μόνο κι αβοήθητο.


Φαίνεται πως η Αμαλία έχει εκμεταλλευτεί πολλούς οικονομικά, για να φτάσει εκεί που έφτασε, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος μαθαίνει τα νέα αυτά από ένα άτομο εμπιστοσύνης και κρατά τις αποστάσεις του από τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Πώς θα αντιδράσει η Αμαλία μόλις μάθει ότι ο Βρεττάκος γνωρίζει το ένοχο παρελθόν της; Ποια είναι η αλήθεια και τι άλλο κρύβει η συγκεκριμένη ηρωίδα; Όλα έρχονται στο φως και τίποτα δεν είναι το ίδιο ξανά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *