Μάνη: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη» – Συγκλονίζει η τηλεμαγείρισσα για τον γιο της που αυτοκτόνησε

Μάνη: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη» – Συγκλονίζει η τηλεμαγείρισσα για τον γιο της που αυτοκτόνησε

Μάνη: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη» – Συγκλονίζει η τηλεμαγείρισσα για τον γιο της που αυτοκτόνησε

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ανατολικής Μάνης και ιδιαίτερα του Κότρωνα με την είδηση της αυτοκτονίας 43χρονου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αυτόχειρας φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, που κατείχε νόμιμα, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου.

Άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος του 43χρονου που άκουσαν τον πυροβολισμό έσπευσαν στο σημείο και τον βρήκαν σε λίμνη αίματος και με το όπλο στο χέρι, όπως αναφέρει o lakonikos.gr.

Γιος γνωστής τηλεμαγείρισσας

Άμεσα ο άνδρας διεκομίσθη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο έφερε πολύ βαριά τραύματα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δυστυχώς, κατέληξε.

Πρόκειται για τον γιο γνωστής τηλεμαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου, ο οποίος δραστηριοποιείτο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια με τις αρχές να αναζητούν τα κίνητρα που τον οδήγησαν στον θάνατο.

Η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροτομής, ενώ έχει ξεκινήσει και λαμβάνει ήδη καταθέσεις από συγγενικά του πρόσωπα και φίλους.

Διαβάστε Επίσης  Πανελλαδική απεργία την Τετάρτη: Χωρίς τρένα και πλοία - Κλειστά τα σχολεία

Βαθιά συγκλονισμένη και πληγωμένη, η κυρία Παναγάκου μίλησε στο Πρωινό και υποστήριξε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε εξαιτίας του bullying που δεχόταν.

 

Ανατριχιάζουν τα όσα λέει

Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω, γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Εκείνο όμως που θέλω, γιατί ο Αντώνης «έφυγε», ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία δεν εκτίμησε, ούτε η Αστυνομία δεν εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη.

Από την μία τον έβαλαν ότι συζεί με μία Αλβανίδα, κι από την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδερφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν. Γιατί αν ήταν, δεν θα με πείραζε καθόλου. Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι. Εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ΄17, εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως εκείνες τις 6 ημέρες που δεν υπήρχε ρεύμα.

Διαβάστε Επίσης  Οικογενειακή τραγωδία στο Μενίδι – Σκότωσε την μάνα του και παραδόθηκε στην Αστυνομία

Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα από τους φίλους. Το αισχρό μπούλινγκ, οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι δυστυχώς. Και επειδή ο κ. Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, θα ήθελα πάρα πολύ να ψάξει το θέμα της Αρεόπολης» είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Παναγάκου.

 

Στη συνέχεια, η Μαίρη Παναγάκου σημείωσε: «Ήταν αξιοπρεπής, έτοιμος, ο Αντώνης Αλέξανδρος Παναγάκος, σπούδασε στο εξωτερικό με τρεις γλώσσες. Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας. Με το πούρο του, με τα ακριβά του, με όλα… Κι αυτήν τη στιγμή θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε αντίο. Άκουσε τον πυροβολισμό. Εγώ ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα… Τους είπα στο νοσοκομείο να δωρίσουν τα όργανά του για να ξέρω ότι υπάρχει. Δεν πρόλαβαν…»

Μάνη: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη» – Συγκλονίζει η τηλεμαγείρισσα για τον γιο της που αυτοκτόνησε

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *