Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Μεταβολή και έφυγες»

Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Μεταβολή και έφυγες»

 

Ο Στάθης αποφασίζει να πάει στον Ισίδωρο για να πληρωθεί, όμως εκείνος με το που τον δει θα γίνει έξαλλος, στην Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Μεταβολή και έφυγες»

Μια επίσκεψη του του Στάθη στο ελαιοτριβείο θα νευριάσει τον Ισίδωρο και θα τον διώξει κακήν κακώς από το γραφείο του. Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας της Μαρίνας χειροτερεύει και λιποθυμά στα χέρια του Μάνου.

Όσα θα δούμε στην Γη της Ελιάς στις 14/2

Η Δήμητρα αποφασίζει να κοιτάξει μπροστά και πηγαίνει στον τάφο του Κίμωνα για να του «μιλήσει» για τελευταία φορά. Η Αθηνά πιέζει τη Μαρία να της πει τι έχει και τελικά της παραδέχεται ότι είναι άρρωστη.

Παράλληλα, ο Πότης ξεκινά να διαδίδει στο χωριό ότι ο Αλέξης και η Μυρτάλη έκαναν κοινή εμφάνιση στο καφενείο. Η Μαρίνα εγκαταλείπει τον αγώνα ,καθώς φοβάται πολύ ότι μπορεί να έχει κάτι σοβαρό. Η Δήμητρα προχωράει με την έρευνά της και ανακαλύπτει στοιχεία για τον Δημοσθένη που δείχνουν ύποπτα. Ο Πότης μαθαίνει ότι τελικά η Ειρήνη δεν πηγαίνει στο πανεπιστήμιο, αλλά σχολείο.

 

 

Ένα πακέτο τσιγάρα βρίσκει η Αθηνά στο σπίτι της Μαρίας και, όπως είναι επόμενο, γίνεται χαμός. Ο Στάθης πηγαίνει από το ελαιοτριβείο για να πληρωθεί και ο Ισίδωρος τον διώχνει κακήν κακώς, λέγοντάς του ότι δεν θέλει καμία επαφή μαζί του στο εξής. Η Μαρίνα λιποθυμάει στα χέρια του Μάνου και η κατάσταση της υγείας της δείχνει να χειροτερεύει πολύ απότομα.

Άραγε , θα καταφέρει ο Ισίδωρος, στην Γη της Ελιάς, να διευθετήσει την υπόθεσή του με τον Στάθη;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *