Έρωτας Φυγάς: Η Γεωργία σαπίζει στο ξύλο την Στέλλα

Έρωτας Φυγάς: Η Γεωργία σαπίζει στο ξύλο την Στέλλα

 

Μία πολύ έντονη σκηνή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές απόψε (14/2) στη σειρά Έρωτας Φυγάς.Έρωτας Φυγάς: Η Γεωργία σαπίζει στο ξύλο την Στέλλα

Η εγκυμοσύνη της Στέλλας έχει ταράξει τόσο το αρχοντικό, όσο και την ίδια την Γεωργία. Η ίδια μαθαίνει πως το παιδί αυτό είναι του συζύγου της και καταρρέει.

Η Στέλλα επιμένει πως τα μωρό είναι του Στρατή. Η Μαργέτα τη διώχνει από το αρχοντικό αλλά φροντίζει να πάει σε άλλο σπίτι για δουλειά. Η Γεωργία πετάει τα ρούχα του Στρατή έξω και τον διώχνει από το σπίτι.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και κανείς δεν είναι σε θέση να συγκρατήσει τα νεύρα του, στη σειρά Έρωτας Φυγάς (14/2).

Στο μεταξύ, η Χαρά λαμβάνει ένα σημείωμα από έναν άγνωστο που της ζητάει να συναντηθούνε με τα αρχικά Γ.Γ. Η Παναγιώτα βρίσκει βρεγμένο το γράμμα της Αλεξάνδρας κάτω από το κρεβάτι του Μάρκου.

Η Ελπίδα μαθαίνει πως η Άννα δουλεύει στο ψητοπωλείο του Περικλή και γίνεται έξαλλη. Η Αλεξάνδρα έχει ζαλάδες και τάση για εμετό. Την πηγαίνουν στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις αίματος δείχνουν πως είναι ξανά έγκυος… Ο Μάρκος είναι μπροστά και το ακούει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *