Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας παριστάνει τον ερωτευμένο στην Αρετή

Νέους πονοκεφάλους θα φέρει στην Αρετή η είσοδος του Ανδρέα στη ζωή της και στη «Γη της Ελιάς». Ο Ανδρέας λοιπόν έρχεται να αναστατώσει τη ζωή της Αρετής. Μπαίνει στη ζωή της μ’ ένα περίεργο τρόπο καθώς η Αρετή στην προσπάθεια της να καταδιώξει ένα ληστή που έχει μπει στο σπίτι της πυροβολεί με την καραμπίνα της αλλά η σφαίρα δεν βρίσκει τον δράστη αλλά κάποιο άλλον άνδρα που περνούσε τυχαία εκείνη την ώρα έξω από το σπίτι της.

Η Αρετή πανικόβλητη θα τον πάρει μέσα στο σπίτι της και θα του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και παράλληλα θα προσπαθήσει να τον πείσει να μη δώσει συνέχεια στην ιστορία, όμως μάταια. Ο Αντρέας θα πάει – όπως θα δούμε – στο αστυνομικό τμήμα, όπου θα καταθέσει μήνυση εναντίον της, φέρνοντάς της σε δύσκολη θέση.

Η Αρετή από τη στιγμή που βλέπει αυτό τον άνδρα μπροστά της (τον Ανδρέα) αρχίζει και της κινεί το ενδιαφέρον και σιγά – σιγά τον ερωτεύεται. Ο Ανδρέας από τη πλευρά του δείχνει να έχει αισθήματα κι αυτός για την Αρετή αλλά όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια το ενδιαφέρον αυτό κάθε άλλο παρά αληθινό είναι.

Ο Ανδρέας παριστάνει τον ερωτευμένο στην Αρετή γιατί έχει το σχέδιο του. Ποιο είναι αυτό; Θέλει να μάθει τα πάντα από την Αρετή γύρω από τα παραδοσιακά προϊόντα που πουλά στο μαγαζί της γιατί κι ο ίδιος θέλει να ανοίξει ένα αντίστοιχο μαγαζί στην Αρεόπολη. Τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί το μυστικό του; Πως θα αντιδράσει η Αρετή; Λίγη υπομονή και θα δούμε…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *