Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος στην εντατική: «Τον έχουμε σε καταστολή»

Τα βλέμματα όλων στη «Γη της Ελιάς» είναι στραμμένα στον Λυκούργο που δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Ο Λυκούργος βαριά τραυματισμένος από τη σφαίρα του κακοποιού μεταφέρεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα πρώτα νέα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λυκούργος έρχονται από τον Κωνσταντίνο ο οποίος απευθυνόμενος σε Ισμήνη και Χάιδω που αγωνιούν λέει τα εξής: «Το μόνο που κατάφερα να μάθω είναι πως δίνουν μάχη για να τον σώσουν και πως χρειάζονται αίμα. Πήγαμε ήδη με τον Στάθη και δώσαμε».

Λίγο αργότερα βγαίνει από το χειρουργείο ο πρώτος γιατρός ο οποίος αναφερόμενος στη κατάσταση της υγείας του Λυκούργου θα δούμε να λέει: «Το χειρουργείο ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η επέμβαση πήγε καλά. Ο κ. Μπράτης έφερε διαμπερές τραύμα από σφαίρα στον άνω λοβό του δεξιού πνεύμονα. Είχε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία η οποία ελέγχθηκε χειρουργικά, αλλά διατρέχει τον κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να εκδηλωθεί νέα αιμορραγία, πράγμα που θα είναι πολύ επικίνδυνο. Τον έχουμε σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Πρέπει να ελέγξουμε την λειτουργία των πνευμόνων και φυσικά να δούμε πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στην όλη ταλαιπωρία. Υπομονή και ψυχραιμία».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *