Σασμός: Η Ντίνα μαθαίνει πως ο γιος της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού η Ντίνα μαθαίνει πως ο γιος της Αργυρώς είναι του Αστέρη.

Μια έκπληξη περιμένει την Αργυρώ τον Αστέρη τον Μαθιό και τον Βαγγέλη όταν φτάνουν στην καλύβα που κρύβεται ο Σταύρος. Εκείνος είναι άφαντος και μαζί του έχει πάρει ξανά το παιδί.

Ο Βαγγέλης βρίσκει ένα γράμμα που του άφησε ο αδερφός του και του λέει πως θα φύγει απ’ την Κρήτη με κάποιο πλοίο. Ενεργοποιούνται οι αστυνομικές δυνάμεις και η καταδίωξη αρχίζει. Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιούς της.

Το αυτοκίνητο του Σταύρου είναι σταματημένο σε μια ταβέρνα και ο Βαγγέλης, προτείνει στην Αργυρώ στον Αστέρη και στον Μαθιό να τον προσεγγίσει μόνος του για να τον πείσει να του δώσει το παιδί.

Εκείνοι όμως φοβούνται μήπως τους προδώσει. Τελικά τους πείθει και λίγο αργότερα βγαίνει με το παιδί έξω όμως ο Σταύρος τα έχει σκάσει από την πίσω πόρτα.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης τον καταδιώκουν ξανά η Αργυρώ κατηγορεί τον Βαγγέλη πως άφησε τον αδερφό του να φύγει εκείνος όμως της εξηγεί πως ο Σταύρος απειλούσε να αποκαλύψει την αλήθεια για την πατρότητα του παιδιού.

Αυτό το ακούει και η Ντίνα που βρίσκεται παραδίπλα και τα χάνει. Πως θα παίξει ρόλο η Ντίνα στην αποκάλυψη της αληθινής πατρότητας του Μικρού Πετρή;

Σε μια στροφή ο Σταύρος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βγαίνει απ’ το δρόμο. Μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο και μπαίνει στην εντατική.

Η αστυνομία κατηγορεί τους Σταματάκηδες για το τροχαίο ενώ και ο Βαγγέλης βάζει στο στόχαστρο τον Μαθιό για ό,τι συνέβη στον αδερφό του… Θέλει να τον εκδικηθεί και θα το κάνει… Μετά έχει σειρά ο Αστέρης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *