Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης «καίει» Αλέξη και Ειρήνη σε όλη τη Μάνη

Στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο καλόκαρδος Πότης που το κουτσομπολιό είναι η ζωή τους θα «κάψει» τόσο τον Αλέξη όσο και την Ειρήνη και τα σχόλια θα αρχίσουν σε όλη τη Μάνη.

Τα κουτσομπολιά αρχίζουν στο καφενείο

Ο Πότης στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» αρχίζει να διαδίδει σε όλο το χωριό ότι ο Αλέξης και η Μυρτάλη έχουν σχέση, ενώ μαθαίνει ότι η Ειρήνη δεν πηγαίνει πανεπιστήμιο αλλά σχολείο και δεν ξέρει πώς να το πει.

Ο Αλέξης χαρούμενος είπε στην Μαργαρίτα ότι είναι μαζί με την Μυρτάλη αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενε, αφού η μητέρα του δεν αντέδρασε έτσι όπως φανταζόταν..

Ο Πότης αναφέρει σε όλους ότι η Μυρτάλη και ο Αλέξης εμφανίστηκαν μαζί στο καφενείο και τα σχόλια αρχίζουν στο χωριό, κάτι που θα επηρεάσει τον Αλέξη.

Εντωμεταξύ η Δήμητρα παίρνει κουράγιο και αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της μετά από ότι έγινε, ενώ προχωρώντας την έρευνα της, βρίσκει ύποπτα στοιχεία για τον Δημοσθένη. Η Μαρία μιλά για την αρρώστια της στην Αθηνά, ενώ όταν ο Στάθης πάει να πληρωθεί και ο Ισίδωρος τον διώχνει. Τέλος, η Μαρίνα φαίνεται να χειροτερεύει και φοβάται ότι έχει κάτι πολύ σοβαρό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *