Σασμός: Ο Νικηφόρος αποφασισμένος να κάνει ξανά τεστ DNA

Μια έντονη συζήτηση θα παρακολουθήσουμε ανάμεσα στον Νικηφόρο και τον παπά Μιχάλη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός. Ο μικρός δε μπορεί ακόμη να πιστέψει πως μένει στο ίδιο σπίτι με την γυναίκα που έχει ερωτευτεί όσο καμία.

Μέσα του βασανίζεται για το εάν τελικά η Νάντια είναι αδελφή του ή όχι. Όλα έδειξαν πως η Νάντια είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη, όμως ο ίδιος δεν ξέρει ακόμη αν αποτελεί καρπό του γάμου της μητέρας του…

Το τεστ DNA το διάβασε μόνο ο παπά Μιχάλης και το πέταξε στη φωτιά, χωρίς να ενημερώσει ποτέ τον Νικηφόρο την αλήθεια, στη σειρά Σασμός. Άλλωστε, η απόφαση αυτή ήταν κοινή και από τις δύο πλευρές.

Τώρα, όσο η Νάντια μπαίνει για τα καλά στη ζωή του, ο Νικηφόρος αναζητά την αλήθεια. Έτσι, πηγαίνει στον παπά Μιχάλη, τον κοιτά στα μάτια και τον ρωτά στα ίσα τι έλεγαν τα αποτελέσματα του τεστ.

Εκείνος αρνείται να του απαντήσει και οι δύο άντρες μιλούν έντονα. Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να κάνει ξανά τεστ DNA, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια… Θα τα καταφέρει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *