Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έχει τελικά παιδί η Ιουλία;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έχει τελικά παιδί η Ιουλία;Ο Στάθης κοίταξε την Ιουλία στα μάτια και της αποκάλυψε πως αν είχε παιδί, θα ήταν πολύ καλή και στοργική μητέρα, στην γη της ελιάς. Πράγματι, η Ιουλία έχει αποδείξει πως λατρεύει τα παιδιά και πως ήθελε να γίνει μάνα.

Πολλοί τηλεθεατές, με αφορμή αυτή την σκηνή, κάνουν σενάρια για το εάν θα μπορούσε ποτέ η Ιουλία να γίνει μητέρα… Μόλις το ένοχο παρελθόν της άρχισε να έρχεται σιγά σιγά στο φως, κάποια κομμάτια του παζλ άρχισαν να ενώνονται.

Το Twitter έχει γεμίσει με διάφορα σενάρια.. Μήπως η Ιουλία είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και είχε δώσει το μωρό της για υιοθεσία, όπως είχε κάνει η Αντιγόνη; Ή μήπως είχε χάσει το παιδί της; Ή ακόμα χειρότερα, μήπως ο Ιπποκράτης της είχε πει ότι έχασε το παιδί της, αλλά το έδωσε κρυφά για υιοθεσία;

Το μόνο σίγουρο είναι πως το παρελθόν της ηρωίδας θα αρχίσει να ξετυλίγεται… Οι τηλεθεατές θα δουν πως η Ιουλία πέρασε πολλά ως παιδί, έφηβη κι ενήλικη ως μέλος της οικογένειας Βρεττάκου, στην γη της ελιάς.

Είχε φέρει στον κόσμο ένα παιδί; Αν όχι, τι είναι αυτό που την κυνηγά ακόμη από το παρελθόν της και δε μπορεί να το ξεπεράσει; Έρχονται φρικτές αποκαλύψεις που θα σοκάρουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *