Παράδεισος Κυριών: Ο Χρηστίδης ανακαλύπτει πως η Αμαλία είναι κόρη του

Παράδεισος Κυριών: Ο Χρηστίδης ανακαλύπτει πως η Αμαλία είναι κόρη τουΟ Χρηστίδης αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια, ανακαλύπτει ποια είναι η κόρη του, στην σειρά Παράδεισος Κυριών.

Η Βικτωρία και ο Χρηστίδης έχουν μια σχέση που κρατάει εδώ και χρόνια και μια αναπάντεχη εξέλιξη έρχεται στα επόμενα επεισόδια. Ο άνδρας θα αποδράσει από την φυλακή και θα τον κρύψει η Βικτώρια σε ένα δωμάτιο στο σπίτι της.

Εκεί θα αρχίσει να ψάχνει τα πάντα προκειμένου να ανακαλύψει το οτιδήποτε που θα μπορεί να εκβιάζει την Βικτώρια. Οι έρευνες του δεν θα μείνουν άκαρπες και θα βρει μια φωτογραφία που θα του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Θα βρει μια φωτογραφία με την Αμαλία και θα αναγνωρίσει ένα σημάδι που έχει η κοπέλα στο χέρι. Αυτό είναι ίδιο με το σημάδι που είχε και η Μιράντα στο χέρι. Τότε, θα καταλάβει ότι η Αμαλία είναι το παιδί του και δεν θα μπορέσει να το χωνέψει.

Έτσι, ο Χρηστίδης στην σειρά Παράδεισος Κυριών θα έχει στα χέρια του την φωτογραφία και θα την χρησιμοποιήσει σε βάρος της Βικτώρια. Μάλιστα, η γυναίκα μετά από πίεση που δεχτή θα το παραδεχτεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *