Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 39 , 40 , 41

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 39 , 40 , 41

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 39 , 40 , 41. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 39 στις 20/2/23
Επεισόδιο 39
Δευτέρα
Η Λίνα και η Δανάη γίνονται για πρώτη φορά βαποράκια και ευτυχώς δεν πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας. Ο Γεράσιμος συνεχίζει να εκβιάζει την Κλειώ ο χρόνος που της έχει δώσει για να μάθει τι απέγινε το πτώμα του πατέρα της Άννας τελειώνει.

 

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38

 

Ο Αλέκος από την άλλη πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρόταση του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιεί την Άννα ενόψει της δικής της και όταν εκείνος το κάνει τον κατηγορεί ότι έχει κενά.

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 40 στις 21/2/23
Επεισόδιο 40
Τρίτη
Μέσα σ’ αυτό το έκρυθμο κλίμα κάνει την εμφάνισή της στην εισαγγελία η Αγγελική Ρούσσου (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου). Μία νέα όμορφη και δυναμική εισαγγελέας που θα αλλάξει τις ισορροπίες όλων ενώ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Σταύρου.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στην σήμανση με την Κάλια (Εύα Χριστοδούλου) να καλείται να δώσει εξηγήσεις για κάτι που δεν έκανε.

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 41 στις 22/2/23
Επεισόδιο 41
Τετάρτη
Ο Αλέκος στήνει παγίδα στον εραστή της γυναίκας του, τον Στέλιο (Δημήτρης Γιωργάλλας) ο οποίος καταθέτει ότι ήταν αυτός που βοήθησε τον Άγγελο να το σκάσει και μπαίνει στη φυλακή. Η απληστία του Άκη τον βάζει στο στόχαστρο της μαφίας και μαζί του την πληρώνει και ο Θοδωρής.

Ο Δημήτρης μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Κάλια είναι αυτή που παραποίησε τα αποτελέσματα της σήμανσης ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγεί στην αλήθεια και στην πραγματικό ένοχο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *