Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 65 , 66 , 67 , 68 , 69 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 65 στις 19 /2/2023
Επεισόδιο 65
Κυριακή

Η Φιλαρέτη καταρρακωμένη και ηττημένη αποφασίζει να εγκαταλείψει οριστικά το μοναστήρι. Ο Πέτρος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και δίνει ένα φιλί γεμάτο πάθος στην Ελισάβετ. Την ίδια ώρα η προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της μονής σκάει σαν βόμβα και πυροδοτεί αντιδράσεις.

 

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 66 στις 20 /2/2023
Επεισόδιο 66
Δευτέρα

Η Γιάννα γίνεται έξαλλη με την συμπεριφορά του Σαράντου ενώ στο κενό πέφτει μία ακόμα προσπάθεια της Ευτυχίας να πλησιάσει τον γιο της. Ο Γεράσιμος με τις πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσει τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί του.

Η Κύρα έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξία η οποία αρνείται να πιστέψει ότι ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της. Λίγο αργότερα ο Βίκος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες της Κύρας.

Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας τον Δαμαλά. Στο μεταξύ ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμαλά αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει.

 

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 79 στις 21 /2/2023
Επεισόδιο 67
Τρίτη

Ύστερα από πολλές ανατροπές η Κασσιανή από φόβο και εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στην Φιλαρέτη να φύγει απ’ το μοναστήρι. Η Γιάννα έρχεται και πάλι κοντά με το Σαράντο.

Στην προσπάθεια της να τον βοηθήσει αναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το φοβερό μυστικό του Γεράσιμου. Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο την μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 68 στις 22 /2/2023
Επεισόδιο 68
Τετάρτη

Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί. Ο Πέτρος παίρνει την Ελισάβετ στην παραλία για να δει για πρώτη φορά την θάλασσα μετά από πάρα πολλά χρόνια και περνούν την μέρα τους στην παραλία. Εκεί οι δυο τους θα έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Ο Πέτρος εξομολογείται τον έρωτα του και εκείνη θα παραδεχτεί επιτέλους πως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Το συναίσθημα, τους παρασύρει όμως ο Πέτρος παραμένει συγκρατημένος. Δεν σκοπεύει να πιέσει την Ελισάβετ και της ξεκαθαρίζει ότι θα περιμένει μέχρι εκείνη να νιώσει έτοιμη να προχωρήσουν την σχέση τους.

Και οι δύο πετούν στα σύννεφα. Όπως χαρακτηριστικά θα εκμυστηρευτεί η Ελισάβετ στον Πέτρο είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής της. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί, αντιθέτως κορυφώνεται.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 69 στις 23 /2/2023
Επεισόδιο 69
Πέμπτη

Η νεαρή κοπέλα χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει με τον Βίκο. Αυτό όμως εξαγριώνει τη γιαγιά της που αποφασίζει να της πει την αλήθεια για εκείνον. Η Αλεξία δεν πτοείται και δεν ακούει τις συμβουλές της γιαγιάς της. Συνεχίζει να τον συναντά.

Εξαγριωμένη είναι η Όλγα με την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι ο πατέρας της. Αποφασίζει να προστατεύσει τον Θέμη ενημερώνοντας τον και τις κινήσεις της μητέρας της στην Γερακιανή.

Ο Φραγκίσκος με τον Παναγιώτη κάνουν έρευνα για τα κτήματα της μονής. Ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθεια του για το ίδιο θέμα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *