Σασμός: Ο Παύλος εκβιάζεται και η Άσπα παντρεύεται

Σασμός: Ο Παύλος εκβιάζεται και η Άσπα παντρεύεταιΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Παύλος εκβιάζεται και η Άσπα παντρεύεται.

Η ζωή χρωστά στην Άσπα. Μπορεί να πέρασε μεγάλο πόνο στη ζωή της μέχρι σήμερα, όμως φαίνεται πως η ζωή της χρωστάει μεγάλη χαρά. Ο Μύρωνας της κάνει πρόταση γάμου, ενώ της αποκαλύπτει πως πάντα ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Παρόλο που στην αρχή θα φανεί επιφυλακτική, τελικά θα του δώσει το δικαίωμα να της χαρίσει τη ζωή που της αξίζει. Οι δυο τους θα μοιραστούν στιγμές αγάπης και έρωτα και μάλιστα δεν θα αργήσουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

Από την άλλη η Αιμιλία εκβιάζει τον Παύλο. Δέχτηκε να είναι μαζί του με την προϋπόθεση εκείνος να αφήσει πίσω του την κόντρα με τους Σταματάκηδες, βλέποντας όμως ότι εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω, του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Μεταξύ άλλων λοιπόν του μηνύει πως αν όντως θέλει να κάνουν μια νέα αρχή, θα πρέπει να σκεφτεί τις σχέσεις του με το χωριό. Ο Παύλος, μετά από αυτή τη κουβέντα, Θα αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *