Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Πέτρος και Ελισάβετ λάμπουν από ευτυχία.

Οι μέρες που περνά η Ελισάβετ στο πλευρό του Πέτρου την κάνουν να τον ερωτευτεί ακόμα πιο βαθιά. Ένα φιλί του είναι αρκετό για να την μαγέψει και να την κάνει να παραδεχτεί τα αισθήματα της γι’ αυτόν. Την ίδια στιγμή ο Καστρινός δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στο μοναστήρι ενώ η Κύρα μαθαίνει όσα έκανε ο Βίκος και τα λέει στην Αλεξία.

Ο Θέμης πηγαίνει στο μοναστήρι αποφασισμένος να χτυπήσει και να κερδίσει τον πλειστηριασμό για τα κτήματα και η προσφορά του δε, είναι τόσο δελεαστική που βάζει φωτιά στις διαπραγματεύσεις. Αμέσως ξεσπούν έντονες αντιδράσεις και διαφωνίες καθώς η απόφαση διχάζει και πυροδοτεί το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί εντός της μονής.

 

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 65 , 66 , 67 , 68 , 69

 

Από τότε που ανέλαβε η Κασσιανή την ηγεμονία η Φιλαρέτη βρίσκεται σε μεγάλη δυσμένεια και η συνέντευξη που επέλεξε να δώσει κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Η Κασσιανή την πιέζει ολοένα και περισσότερο και πλέον την οδηγεί στην απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά το μοναστήρι.

Μακριά απ’ όλα αυτά η Ελισάβετ αφήνεται σε αυτά που της λέει η καρδιά της και περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον Πέτρο. Αυτός νιώθει να την ερωτεύεται κάθε μέρα και πιο πολύ και τολμά αυτό που δεν είχε τολμήσει να κάνει στην αρχή της γνωριμίας τους. Της δίνει ένα φιλί κι αυτή τη φορά η Ελισάβετ το δέχεται.

Έπειτα αποφασίζει να την πάει στην παραλία ώστε να δει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τη θάλασσα. Ο πατέρας του τον καλεί για να του αναθέσει την μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων στο μοναστήρι όμως στο μυαλό του Πέτρου είναι μόνο στην Ελισάβετ.

Οι δυο τους περνούν όλη τη μέρα στην παραλία και τα πρόσωπα τους λάμπουν από ευτυχία. Συναισθήματα πρωτόγνωρα πλημμυρίζουν την καρδιά της και όταν έρχεται πια η ώρα να φύγουν η Ελισάβετ γέρνει στο πλευρό του Πέτρου και του λέει “είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής μου“.

 

Η Αλεξία που νιώθει την Ελισάβετ σαν αδερφή της την επισκέπτεται για να την δει και να μοιραστεί μαζί της όσα της συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Το γεγονός ότι έχει έρθει πολύ κοντά με τον Βίκο καθώς και η αντίδραση των δικών της που θέλουν να διακόψει αυτή τη σχέση της έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση και χρειάζεται την συμβουλή της.

Τα πράγματα όμως πολύ σύντομα γίνονται χειρότερα όταν η Κύρα ακούει τη συζήτηση που έχει ο Βίκος με τον Δαμαλά και μαθαίνει την αλήθεια για τον Κροάτη. Το γεγονός ότι ουσιαστικά αυτός με τις πράξεις του προκάλεσε το θάνατο της κόρης της την εξαγριώνει.

Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η Αλεξία έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του και γι’ αυτό δε διστάζει στιγμή και της λέει την αλήθεια. Δηλαδή ότι ο Βίκος προσέλαβε τον άνθρωπο που πυροβόλησε την Αγγελική με εντολή να σκοτώσει τον Πέτρο.

Όμως εκείνη αρνείται να το πιστέψει τα πράγματα πλέον παίρνουν άγρια μορφή. Γιαγιά και εγγονή συγκρούονται άσχημα ενώ η Κύρα πηγαίνει να ζητήσει τον λογαριασμό από τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο. Του λέει ότι ξέρει τα πάντα και ότι θα φροντίσει να τιμωρηθεί και δεν πείθεται στιγμή με τις δικαιολογίες του.

 

Αντίθετα αποφασίζει να επισκεφτεί τον ίδιο το Δαμαλά στα γραφεία της αστυνομίας για να τον ξεμπροστιάσει. Ο Βίκος δεν έχει άλλα περιθώρια. Του δίνει τα χρήματα που ζητούσε για να κρατήσει το στόμα του κλειστό όμως επειδή δεν τον εμπιστεύεται καθόλου σχεδιάζει παράλληλα να τον βγάλει απ’ τη μέση.

Παρά τα όσα έχει ακούσει για αυτόν ακόμα και μετά την αποκάλυψη που της έκανε η γιαγιά, η Αλεξία δεν μπορεί να τον βγάλει απ’ το μυαλό της. Αντίθετα γίνεται όλο και πιο εμμονική και ψάχνει διαρκώς τρόπους για να επικοινωνήσει μαζί του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *