Η Γη της Ελιάς: «Κυρία Μαργαρίτα δεν έχετε ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος σας»

Η στιγμή που θα αποκαλυφθούν όλα τα εγκλήματα του Αλέξη, γιου της Μαργαρίτας, στην γη της ελιάς, πλησιάζει. Ο Αλέξης θα βρεθεί επιτέλους αντιμέτωπος με τις συνέπειες των αποτρόπαιων πράξεων του.

Η Μαργαρίτα, η μάνα του που ακόμα τον στηρίζει σαν βράχος, από τη στιγμή που θα βιώσει και η ίδια την βίαιη συμπεριφορά του γιου της, αρχίζει και προβληματίζεται και φέρνει στη μνήμη της εικόνες από το παρελθόν.

Στη μνήμη της έρχονται και τα λόγια της Μυρτάλης, η οποία σε μια μεταξύ τους συνάντηση, που θα δούμε στη συνέχεια, αμφισβητεί την ευαισθησία του γιου της. «Κυρία Μαργαρίτα θα μου επιτρέψετε αλλά δεν έχετε ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος σας», θα της πει.

Η Μαργαρίτα αρχίζει και βάζει με το μυαλό της διάφορα. Το βίαιο πρόσωπο του γιου της, την ανησυχεί όλο και περισσότερο. Στα αυτιά της ηχούν τα λόγια του Αλέξη: «Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Ο χρόνος θα δείξει πως η Μαργαρίτα θα αντιδράσει στη νέα αυτή αντίδραση του Αλέξη. Οι πληροφορίες λένε ότι θα δούμε τη Μαργαρίτα να οδηγεί το ίδιο της το παιδί στη… τιμωρία, στην γη της ελιάς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *