Παγιδευμένοι: Η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 καθώς νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην ζωή των ηρώων ενώ πολλές αποκαλύψεις αλλάζουν τα δεδομένα. Αρχικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV μια νέα γυναίκα θα μπει για τα καλά τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική ζωή του Σταύρου.

Πρόκειται για την Αγγελική Ρούσσου, την οποία θα υποδύεται η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η Αγγελική θα αλλάξει τις ισορροπίες όλων. Πρόκειται για μια νέα όμορφη και δυναμική εισαγγελέα η οποία αναλαμβάνει σοβαρές υποθέσεις και συνεργάζεται με το Σταύρο.

Κάποιες φορές έρχεται και σε κόντρα μαζί του. Η Αγγελική θα γοητεύσει τον εισαγγελέα και ο Σταύρος για πρώτη φορά θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή ο αγώνας του Δημήτρη προκειμένου να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου συνεχίζεται.

Από την άλλη ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρόταση του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιήσει την Άννα ενόψει της δικής της αλλά εκείνος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Στο μεταξύ ο Δημήτρης προσπαθεί παράλληλα να εντοπίσει ποιος παραποίησε τα αποτελέσματα της σήμανσης με σκοπό να κατηγορηθεί άδικα και τα καταφέρνει.

Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Ο Δημήτρης μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Κάλια είναι αυτή που προσπάθησε να τον παγιδεύσει αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις της τις τελευταίες μέρες και ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια και στο πραγματικό ένοχο.

Ο Δημήτρης είναι αυτός που καταφέρνει να βρει όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν και κάνει τα πάντα για να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης πριν προλάβει να διαφύγει. Ποια θα είναι όμως η αντίδραση του πραγματικού ενόχου όταν θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει διέξοδος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *