Σασμός: Ευθύμης και Βαγγέλης συμμαχούν, για να σκοτώσουν τον…

Σασμός: Ευθύμης και Βαγγέλης συμμαχούν, για να σκοτώσουν τον…

 

Ευθύμης και Βαγγέλης ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να σκοτώσουν έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, στη σειρά Σασμός.Σασμός: Ευθύμης και Βαγγέλης συμμαχούν, για να σκοτώσουν τον…

Μία νέα βεντέτα φουντώνει από το πουθενά και ξαφνικά όλοι βρίσκονται εκτεθειμένοι στον απόλυτο κίνδυνο. Ποιος είναι ο στόχος τους και ποιος είναι ο λόγος;

Ο Σταύρος τραυματίζεται σοβαρά, ύστερα από ένα ατύχημα με το αμάξι. Ο Μαθιός, ο Αστέρης και η Αργυρώ τον κυνηγούσαν για να πάρουν το παιδί, το οποίο ο ίδιος είχε απαγάγει.

Αφού ο μικρός Πετρής έφτασε στα χέρια της οικογένειας, το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε, με τον Σταύρο να χάνει τον έλεγχο. Το αμάξι έπεσε στον γκρεμό και ο Σταύρος μπήκε στην εντατική.

Ο Βαγγέλης, σίγουρος πως το ατύχημα αυτό το προκάλεσε ο Μαθιός, διψά για εκδίκηση. Αν πάθει κάτι ο αδελφός του, είναι αποφασισμένος να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια! Την οργή του εκμεταλλεύεται ο Ευθύμης, ο οποίος αναζητά συμμάχους για αυτόν τον πόλεμο.

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, δέχεται να συνεργαστεί με τον νονό της νύχτας, με σκοπό να εξοντώσουν τον κοινό εχθρό! Βαγγέλης και Ευθύμης γίνονται ένα και ορμούν με λύσσα να καταστρέψουν τους Σταματάκηδες, στη σειρά Σασμός.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *