Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος χαστουκίζει την Αλεξία

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος χαστουκίζει την Αλεξία

 

Η Αλεξία θα έχει έναν καβγά με τον Πέτρο στο Μαύρο Ρόδο, όταν αυτός μάθει την συνάντηση της με τον Βίκο. Πως αντιδράει;Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος χαστουκίζει την Αλεξία

Μπορεί η οικογένεια της Αλεξίας να της απαγόρευσε να συναντήσει τον Βίκο όμως αυτή δεν τους άκουσε. Η συνάντηση θα φτάσει στα αυτιά του Πέτρου και θα μαλώσει την Αλεξία στο σημερινό επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου και θα την χαστουκίσει.

 

Όσα θα δούμε σήμερα 8/2 στο Μαύρο Ρόδο

Η αποκάλυψη του Γεράσιμου στην Ελισάβετ τη φέρνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε δύσκολη κατάσταση είναι και η Ηγουμένη μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο την ηγουμενία της.

Η Αλεξία τα βάζει με την οικογένειά της για τις συναντήσεις της με τον Βίκο. Η σχέση της με τον Παναγιώτη δεν έχει μέλλον. Ούτε η σχέση της Νατάσας με τον Παράσχο, αφού εκείνη επιμένει να μάθει την αλήθεια για τα μυστικά του τηλεφωνήματα.

 

 

Στο Ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη ανακοινώνει τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να διασωθεί το μοναστήρι. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *