Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος πυροβολεί την Μαργέτα για εκδίκηση

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος πυροβολεί την Μαργέτα για εκδίκηση

 

Η μεγάλη αλήθεια έρχεται στο φως και σοκάρει. Ο Μάρκος ανακαλύπτει πως για όλα όσα έπαθε η Αλεξάνδρα ευθύνεται η Μαργέτα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ένα από τα γράμματα που είχε γράψει η Αλεξάνδρα έφτασε επιτέλους στα χέρια του, λίγες ημέρες μετά τον γάμο του με την Ευγενία.Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος πυροβολεί την Μαργέτα για εκδίκηση

Ο Μάρκος σαστίζει.. Πώς είναι δυνατόν να φέρθηκε τόσο απαίσια στη γυναίκα που τον αγάπησε τόσο και θυσιάστηκε για εκείνον; Πώς είναι δυνατόν οι Δεμερτζήδες να έπαιξαν ένα τόσο άσχημο και βρώμικο παιχνίδι;

 

Σίγουρος πως για όλα ευθύνεται η αρχόντισσα, εισβάλλει μια μέρα στο σπίτι, την αρπάζει και την κλειδώνει σε μια αποθήκη. Εκείνη, στρέφει το όπλο εναντίον της και την ρωτά, κοιτώντας την στα μάτια, αν όντως πίεσε την Αλεξάνδρα να παντρευτεί τον γιο της.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Μαργέτα ομολογεί όλη την αλήθεια στον Μάρκο, αγνοώντας τις συνέπειες, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Τότε εκείνος αρπάζει το όπλο και απειλεί να της διαλύσει τη ζωή!

Γεμάτος οργή και απόγνωση, την πυροβολεί, όμως η σφαίρα δε βρίσκει την ίδια. Ο Στέφανος, ο οποίος έχει μάθει τι σχεδιάζει να κάνει ο γιος του, ορμά στην καλύβα και μπαίνε μπροστά, για να σώσει τη γυναίκα της ζωής του.

Η σφαίρα βρίσκει αυτόν και ο Μάρκος διαλύεται.. Ο Στέφανος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και για καλή του τύχη γλιτώνει τα χειρότερα.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *