Παράδεισος των κυριών: Ο Αριστείδης Γερακάς και Ντίνος Παπακώστας αδέλφια.

Παράδεισος των κυριών: Ο Αριστείδης Γερακάς και Ντίνος Παπακώστας αδέλφια.

Συνταρακτικές αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια στον Παράδεισος των κυριών αφού θα δούμε ότι ότι  ο Αριστείδης Γερακάς και Ντίνος Παπακώστας  είναι αδέλφια.

Παράδεισος των κυριών:  Η μητέρα του Ντίνου και η γυναίκα που είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο να θυμάται ο Αποστόλης είναι η ίδια γυναίκα.

Με όσα είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο είναι προφανές ότι ο Αριστείδης Γερακάς και Ντίνος Παπακώστας αδέλφια.

Αριστείδης Γερακάς


Συνιδιοκτήτης του παραδείσου τον κυριών. Συνέταιρος του Ντίνου. Έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μετά τον θάνατο των γονιών του, όταν του κληροδότησαν το κτίριο του παραδείσου, και προσπαθεί χωρίς να έχει μιλήσει σε κανέναν να βρει τις ρίζες του.

 

Έχει τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησης. Κλειστός και μετρημένος, προσπαθεί να προσγειώσει και να συγκρατήσει τον Ντίνο, με τον οποίο, παρά την συγκρουσιακή τους σχέση, τους ενώνει ισχυρή φιλία και αδερφική αγάπη.

Ντίνος Παπακώστας
Παράδεισος των κυριών: Ο Αριστείδης Γερακάς και Ντίνος Παπακώστας αδέλφια.Συνιδιοκτήτης του παραδείσου τον κυριών.

Φιλόδοξος ρισκάρει και δεν αποδέχεται την ήττα. Ο παρορμητικός χαρακτήρας του τον οδηγεί συχνά σε λάθος αποφάσεις. Δίκαιος με τους υπαλλήλους του, αλλά σκληρός όταν τον παρακάμπτουν

Ο βιολογικός πατέρας του Αριστείδη, είναι τελικά ο Αποστόλης, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών! Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις όταν αυτή η αλήθεια βγει στο φως; Το σκάνδαλο δε θα αργήσει να ξεσπάσει…

 

Στο επεισόδιο 71  είδαμε την μητέρα του Ντίνου  την Ειρήνη  να τηλεφωνεί στο σπίτι του Ντίνου και να συνομιλεί με την Λιζέτα η οποία  παρουσίασε στον Ντίνο ένα κοριτσάκι από το ορφανοτροφείο σαν παιδί του  και του έδωσε όπως γνωρίζουμε  ήδη το όνομα Ειρηνούλα  το όνομα της μητέρας του Ντίνου.

 

 

Σε άλλη σκηνή είδαμε τον Αποστόλη να ψάχνει μια γυναίκα από το παρελθόν με το όνομα Γερολυμάνου που είναι το πατρικό της. Στην σκέψη του φέρνει αυτή την γυναίκα  και θυμάται τον διάλογο που είχαν κάποια στιγμή στο παρελθόν.

Τον ακούσαμε  να την αποκαλεί Ειρήνη και φυσικά αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα του Ντίνου .

 

Οταν η  βιολογική μητέρα του Αριστείδη έχασε το παιδί της μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και έκανε μια καινούργια αρχή στην ζωή της  με κάποιον  Παπακώστα  και απέκτησαν έναν γιο τον Ντίνο Παπακώστα.  Αυτό δεν το γνώριζε ο Αποστόλης  γιατί την έψαχνε με το πατρικό της όνομα. H  Ειρήνη  λέει στον Αποστόλη ότι έφυγε στην Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της αφού πούλησαν το πατρικό της και κει έκανε έναν γιο. Ο γιος αυτός είναι ο Ντίνος.

Η Ειρήνη ήρθε και βρήκε τον Αποστόλη του είπε πως ξέρει ότι έδωσε το παιδί τους σε μια φτωχή οικογένεια με το όνομα Γερακά. Του ζήτησε να γράψει ένα κτίριο στο παιδί τους. Εκείνος σύμφωνα με όσα είδαμε στο επεισόδιο 71 και  σε παλιότερα επεισόδια έγραψε το κτίριο στους θετούς γονείς του Αριστείδη και στην συνέχεια το κληρονόμησε ο Αριστείδης και έφτιαξε με τον αδελφικό του φίλο τον  Ντίνο τον Παράδεισο των Κυριών.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *