Μαύρο Ρόδο : Η Ευτυχία σοκάρεται με το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η Ευτυχία σοκάρεται με το σκοτεινό πρόσωπο του Γεράσιμου

Η τηλεοπτική Ευτυχία του «Μαύρου Ρόδου» αναφέρθηκε στις πτυχές του ρόλου της, αλλά και τα δεινά που τραβάει από τα τηλεοπτικά της παιδιά, Γιάννα και Γεράσιμο.

«Εγώ αλλιώς έβλεπα την Ευτυχία στα πρώτα επεισόδια, ήταν πιο χαρούμενη. Νομίζω έχει πολύ ενδιαφέρον για τον ηθοποιό που εξελίσσεται ο ρόλος του. Έχω πολύ ωραία οικογένεια κι έχουμε κολλήσει πολύ ωραία από την πρώτη στιγμή».

Η Γιάννα και ο Σαράντος θα προσπαθήσουν να είναι μαζί, ωστόσο η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη. Όσο για τον Γεράσιμο, είναι ένας από τους αγαπημένους της χαρακτήρες.

«Νομίζω πως ο Γεράσιμος δεν θα ξεχάσει την Ελισάβετ. Φαίνεται, η σχέση τους είναι τόσο πια δεμένη και το έχουμε δει, είναι λίγο άρρωστη αυτή τη σχέση. Νομίζω ότι ο Γεράσιμος είναι μία πολύ δραματική φιγούρα και η σκοτεινιά του, που βγαίνει τώρα, τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό χαρακτήρα. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας», δήλωσε.

Η Ελένη Καρακάση έκανε το μεγάλο spoiler για το σημερινό επεισόδιο. Τα νέα θα είναι δυσάρεστα για την Ευτυχία, η οποία θα μάθει ότι ο Γεράσιμος έχει κάνει φόνο.

Η ίδια αποκάλυψε πως μόλις φτάνουν στα χέρια της τα σενάρια τα διαβάζει κατευθείαν. Για εκείνη η ανάγνωση των σεναρίων μοιάζει με διάβασμα μυθιστορημάτων και φαντάζεται πόσο μαγεμένοι νιώθουν οι τηλεθεατές βλέποντάς το στην τηλεόραση.

Η Ελένη Καρακάση νιώθει πολύ τυχερή που μετά από μία μεγάλη επιτυχία, τις «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε να συμμετέχει στο «Μαύρο Ρόδο». Όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν, είχε αυτοπροταθεί για να συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες» και η συμβουλή της στα νέα παιδιά είναι να παρακολουθούν τα πάντα και να αρπάζουν τις ευκαιρίες.

«Όταν άκουσα για τις «Μέλισσες» και μετά έμαθα ποιος θα σκηνοθετήσει, τους είπα ότι θέλω να με σκεφτούν γι’ αυτή τη δουλειά. Το έχω κάνει πολλές φορές, δεν έχω πρόβλημα σε αυτά και νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε. Δεν σταματάει ποτέ η αναζήτηση. Η δουλειά μας αυτή είναι, δεν θα σταματήσει ποτέ», δήλωσε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *