Μαύρο Ρόδο: Καστρινός και Βίκος σε καυτό τετ α τετ

Μαύρο Ρόδο: Καστρινός και Βίκος σε καυτό τετ α τετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Καστρινός και Βίκος θα έχουν καυτό τετ α τετ.

Οι συναντήσεις του Βίκου με την Αλεξία έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια Καστρινού. Οσο αποφασισμένη κι αν εκείνη να συνεχίσει να τον βλέπει, ο ίδιος ο Βικός διαισθάνεται το πρόβλημα και της ζητάει να σταματήσει να βρίσκονται.

Όμως εκείνη αντιδρά, τα βάζει με τους δικούς της και κυρίως με τον πατέρα της, ο οποίος μάταια προσπαθεί να την ηρεμήσει .Ολα αυτα τον φέρνουν για άλλη μία φορά σε κόντρα με την Κύρα και επιπλέον δε δείχνει να έχει κανένα αποτέλεσμα καθώς η κόρη του συνεχίζει να συναντά το Βίκο

Μάλιστα, πλέον προσπαθεί να τον προσεγγίσει και τον ρωτάει για το δικό του παρελθόν δείχνοντας ότι έχει αρχίσει να τον νοιάζεται. μάλιστα φτάνει μέχρι τη γιαγιά της ζητώντας βοήθεια.

Oμως η Κύρα δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει άλλο την εγγονή της στο έλεος του έτσι με δική της πρωτοβουλία κανονίζεται μία συνάντηση ανάμεσα στον Βίκο και το Θέμη ώστε οι δυο τους να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχουν και οι οποίοι οδήγησαν στην δολοφονία της Αγγελικής.

Τι θα ειπωθεί σε αυτή τη συνάντηση;

 

στο μεταξύ ο Παράσχος έχει ήδη ενημερώσει τον Βίκο για τις υποψίες που έχει γύρω από την Θάλεια και με δική του εντολή άρχιζει να την παρακολουθεί. Ετσι γρήγορα φτάνει στην αλήθεια γύρω από το διπλό παιχνίδι που παίζει αλλά προτιμά να την στριμώξουν για να τα ομολογήσει όλα.

Ο Λουκάς παρακολουθεί όλη τη σκηνή και τραβάει όπλο για να την προστατέψει. Στην Πάτρα, ο Λευτέρης, προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την κόρη του και κάνει ό,τι μπορεί για να την φέρει πιο κοντά στον Πέτρο και πράγματι απόσταση ανάμεσα στα δύο παιδιά όλο και μειώνεται.

Μέχρι που η άφιξη του Γεράσιμου στην πόλη αλλάζει ξανά τις οποίες ισσοροπίες. Αυτός έχει αποφασίσει να πάει να βρει την Ελισάβετ για να μαθει τις προθέσεις της, όμως και μόνο που την βλέπει χωρίς τα ράσα παγώνει και την ρωτάει ευθέως αν σκέφτεται να αφήσει το μοναστήρι όμως εκείνη το αρνείται κατηγορηματικά.

 

Παρόλα αυτά η σχέση που έχει αναπτύξει με τον Πέτρο και το γεγονός ότι οι δυο τους κυκλοφορουν μαζί , τον κάνει να νιώσει πως ήδη την έχει χάσει. Πράγματι η Ελισάβετ πλέον δυσκολεύεται να αρνηθεί τα αισθήματα της για τον Πέτρο και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι τα λόγια και η παρουσία του, έχουν αγγίξει την ψυχή της ….

Αργότερα την επισκέπτεται η Αλεξία απελπισμένη όπως έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες τα πράγματα και θέλει να της ανοίξει την καρδιά της και της μιλάει για το Βίκο. Στο μεταξύ η Κύρα, ακούει τη συζήτηση του τελευταίου και μαθαίνει για τον Κροάτη.

Συγκλονισμένη το λέει στην εγγονή της και απαιτεί πλέον να κρατηθεί μακριά από αυτόν τον άντρα που είναι υπεύθυνος για το θάνατο της μητέρας της.

Ομως η Αλεξία, αρνείται να πιστέψει κάτι τέτοιο και είναι τόσο σίγουρη ότι ο Βικός δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Γιαγιά και εγγονή τσακώνονται άσχημα για άλλη μια φορά….

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *