Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λιποθυμά πάνω στο τιμόνι

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λιποθυμά πάνω στο τιμόνιΈνα συγκλονιστικό επεισόδιο αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές απόψε (6/2), στην γη της ελιάς. Ο Φίλιππος, απελπισμένος από τη συμπεριφορά της Βασιλικής, μπαίνει στο αυτοκίνητο μεθυσμένος και τρακάρει πάνω σε ένα δέντρο..

Ο Φίλιππος κάθε βράδυ πίνει και τον βοηθούν ο Λεωνίδας με την Άννα για να γυρίσει σπίτι. Η κατάστασή του έχει ξεφύγει και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει. Η Βασιλική δε γυρίζει σπίτι τους..

Μια μέρα, ο νεαρός μεθά για μία ακόμη φορά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο. Όλοι η Μάνη βρίσκεται σε μεγάλο σοκ..

 

Τι θα δούμε απόψε (6/2) στην γη της ελιάς;

Ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να βγάλει τον Χρήστο από τη φυλακή και σκοπεύει να κάνει προσωπική έρευνα για τα κυκλώματα προστασίας, γεγονός που ανησυχεί πολύ τη Χάιδω.

Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο τύπος που είχε ρίξει το χάπι του βιασμού στο ποτό της Βασιλικής, κυκλοφορεί πάλι στα μπαρ και συνεχίζει τη δράση του. Αποφασίζει να υποδυθεί πάλι τη Ράινα για να τον πιάσει στα πράσα και οργανώνει την επιχείρηση με τον Στράτο και τον Βαγιάκο.

Η αστυνόμος μιλάει στον Κουράκο για τις υποψίες της σχετικά με την εταιρεία του Δημοσθένη. Επίσης, συναντιούνται με τον Εισαγγελέα ο οποίος τους αναθέτει να ξεκινήσουν μεγάλη έρευνα για τα κυκλώματα που πουλούν προστασία στα μαγαζιά της περιοχής.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *