Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα περιμένει το παιδί του Κίμωνα;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Δήμητρα μπορεί να περιμένει το παιδί του Κίμωνα.

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν η Δήμητρα είναι έγκυος, στην γη της ελιάς. Η νεαρή υπαστυνόμος είχε ένα έντονο ξέσπασμα, με αφορμή τον θάνατο του αγαπημένου της Κίμωνα.

Εκείνος της είχε κάνει πρόταση γάμου και της είχε υποσχεθεί πως θα ζήσουν μια ζωή μαζί. Μετά τον θάνατό του, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Η Δήμητρα, διαλυμένη, αφοσιώνεται στις έρευνες, προκειμένου να λυτρώσει τον αδικοχαμένο Κίμωνα.

Οι μέρες περνούν και η ίδια, μαζί με τον Αντρέα, παρακολουθούν έντονα τον Δημοσθένη. Θα καταφέρει να τον ξεσκεπάσει ή θα είναι αργά; Τι συμβαίνει με την ίδια και τί της επιφυλάσσει το μέλλον;

Το Twitter έχει πάρει φωτιά, με πολλούς τηλεθεατές να υποστηρίζουν πως η Δήμητρα είναι έγκυος, στην γη της ελιάς. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει σύμφωνα με το youfly.com, καθώς η Δήμητρα θα δώσει ένα μεγάλο τέλος στην ιστορία της με τον Κίμωνα.

Στα επόμενα επεισόδια, θα επισκεφτεί τον τάφο του και θα του ανακοινώσει πως θα πάψει να θρηνεί. Θα κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, αναζητώντας ξανά τον έρωτα. Η ιστορία του Κίμωνα θα κλείσει, δυστυχώς, χωρίς δικαίωση.

Ο Δημοσθένης θα συνεχίσει τις παρανομίες του, έχοντας παραπλανήσει αρκετές φορές τις αρχές. Η Δήμητρα θα αποχωρήσει από τις έρευνες, αφήνοντας τον αδίστακτο εγκληματία να καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *