Κακοκαρία «Μπάρμπαρα»: Έκλεισε η Λεωφόρος Σχιστού – Πραγματοποιούνται απεγκλωβισμοί

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σαρώνει τη χώρα και έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρες, ενώ όπως προειδοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννης Αρτοποιός στην ενημέρωση για την πορεία των φαινομένων.

Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τα φαινόμενα παρά την κατά τόπους «πρόσκαιρη ύφεση» αναμένεται να ενταθούν με ισχυρές χιονοπτώσεις.

Στην Αττική έχουν υπάρξει από το πρωί της Κυριακής προβλήματα σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου καθώς ακόμα και η Αττική Οδός, ένα χρόνο μετά το χάος που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς», έκλεισε προσωρινά.

Διαβάστε Επίσης  Σοβαρή καταγγελία: Περίμενε μάταια 3 ημέρες στο ράντζο για να χειρουργηθεί – Κινδύνεψε να χάσει το πόδι του

Απεγκλωβισμοί στη Λεωφόρο Σχιστού

Τα προβλήματα πλέον παρατηρούνται στη Λεωφόρο Σχιστού όπου αρχικά σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, Σταυρούλα Αντωνάκου η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Σχιστού δεν ήταν εφικτή χωρίς αλυσίδες.

Στη συνέχεια σύμφωνα με την Τροχαία υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων υπάρχει στη Λεωφόρο Σχιστού από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έως και τη συμβολή με Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *