Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος περιμένει στην ταβέρνα, ώσπου…

Ένα ραντεβού καταλήγει σε καυγά και διχάζει την οικογένεια Βρεττάκου. Ο Μάνος πηγαίνει στην ταβέρνα και περιμένει την αγαπημένη του, προκειμένου να δειπνήσουν μαζί, στην γη της ελιάς.

Στόχος του ζευγαριού είναι να περάσει λίγο χρόνο μαζί, να συζητήσει, να έρθει κοντά. Η Μαρίνα, όμως, δεν είναι σε θέση να τα κάνει όλα αυτά. Η υγεία της χειροτερεύει και κανείς δε μπορεί να την βοηθήσει πραγματικά.

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Μάνος, είναι να την καλέσει για φαγητό. Οι δυο τους δίνουν ραντεβού στην ταβέρνα, με τον Μάνο να περιμένει πως και πως, στην γη της ελιάς. Βέβαια, η Μαρίνα δεν εμφανίζεται… ποτέ!

Ο Μάνος περιμένει, η ώρα περνά και η Μαρίνα είναι άφαντη! Μόλις επιστρέφει σπίτι, την βλέπει να κοιμάται στον καναπέ. Την ξυπνά και την ρωτά έξαλλος γιατί τον έστησε! Τότε είναι που συνειδητοποιεί ότι η Μαρίνα είναι άσχημα..

Η ίδια φαίνεται πως ξέχασε το ραντεβού τους. Η απώλεια μνήμης είναι το τρίτο και το πιο ισχυρό καμπανάκι για την οικογένεια Βρεττάκου! Η Μαρίνα χρειάζεται άμεσα βοήθεια και οι εξετάσεις της είναι κάτι το αναπόφευκτο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *