Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 62 , 63 , 64 , 65 , 66

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 62 , 63 , 64 , 65 , 66 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 62 στις 12 /2/2023
Επεισόδιο 62
Κυριακή

Ο Βίκος δεν νιώθει πολύ καλά με την τροπή που έχει πάρει η σχέση του με την Αλεξία και της λέει ότι θα πρέπει να σταματήσουν τις συναντήσεις του. Στο μεταξύ ο Παράσχος τον ενημερώνει πως οι υποψίες που έχει για την Θάλεια είναι σωστές έπειτα από έρευνες που έκανε και ο ίδιος.

Ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται σε μια κόντρα για άλλη μια φορά με την Κύρα. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση της που ανέλαβε επιτέλους τα σκήπτρα της ηγουμενίας.

 

Σκοπεύει να αλλάξει πολλά στο μοναστήρι και από την πρώτη μέρα ανάληψης των νέων καθηκόντων της θέτει τους δικούς της όρους καθιστώντας σαφές σε όλες πως ότι ίσχυε υπό την ηγουμενία της Φιλαρέτης θα πρέπει να το ξεχάσουν.

Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ όλο και μειώνεται με τη βοήθεια του Λευτέρη ενώ η Γιάννα βρίσκει ασάφειες ως προς τις συνθήκες του ατυχήματος του Σταυρίνου. Τα στοιχεία που συγκεντρώνει σιγά-σιγά συμπληρώνουν το παζλ και πιστεύει πως σύντομα θα μπορέσει να αποδείξει πως το ατύχημα ήταν καλοστημένο από τον Μπόγρη.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 63 στις 13 /2/2023
Επεισόδιο 63
Δευτέρα

Η Πολυξένη μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει και πάλι στην πίστα. Είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι θα άφηνε για πάντα πίσω αυτό το κεφάλαιο όμως το ξανανοίγει μετά το χωρισμό της από το Λευτέρη. Ο Γεράσιμος παίρνει απόφαση να ακολουθήσει στην Πάτρα την Ελισάβετ που έχει φύγει ήδη.

Όταν φτάνει την βλέπει με φόρεμα και σοκάρεται. Την ρωτάει για ποιο λόγο έβγαλε τα ράσα κι αν αυτό σημαίνει ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει για πάντα την μοναστική ζωή. Εκείνη το αρνείται με σθένος και του ζητά να μην ανακατεύεται στη ζωή της.

Ο Γεράσιμος είναι πικραμένος από τα λόγια της και νιώθει προδομένος από την συμπεριφορά της όταν λίγο αργότερα την βλέπει και πάλι μαζί με τον Πέτρο καταρρακώνεται.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 64 στις 14 /2/2023
Επεισόδιο 64
Τρίτη

Η αδελφή πια Φιλαρέτη δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση νιώθοντας πως μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση. Δεν υπολογίζει όμως την έρευνα που έχει κάνει για εκείνη ο δημοσιογράφος με αποτέλεσμα να κληθεί να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της.

Η Αλεξία ανήμπορη να μείνει για πολύ μακριά από το Βίκο τον προσεγγίζει ξανά και τον ρωτάει για το δικό του παρελθόν δείχνοντας του πως νοιάζεται για εκείνον. Φτάνει μέχρι και στην γιαγιά της αναζητώντας βοήθεια.

Η Κύρα όμως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει άλλο την εγγονή της στο έλεος του Βίκου. Πιστεύει πως το κόλλημα της Αλεξίας μαζί του δεν θα της βγει σε καλό όπως δεν βγήκε ούτε στην κόρη της. Μέσα στο σαλόνι της με δική της πρωτοβουλία θα γίνει συνάντηση Βίκου – Καστρινού.

Ο Παράσχος παρακολουθώντας την Θάλεια αρχίζει να λύνει το μυστήριο γύρω από το παιχνίδι που παίζει. Την στριμώχνει για να του ομολογήσει η ίδια την αλήθεια αλλά ο Λουκάς βλέποντας την σκηνή τραβάει όπλο. Ποτέ του δεν του άρεσε ο Παράσχος και πιστεύει ότι έτσι προστατεύει το Θέμη.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 65 στις 15 /2/2023
Επεισόδιο 65
Τετάρτη

Η Όλγα κάνει προσπάθεια να έρθει σε επαφή με κάποιον που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ο βιολογικός της πατέρας ενώ η Αλεξία επίσης επισκέπτεται την Ελισάβετ για ακόμα μία φορά και της ανοίγει την καρδιά της λέγοντάς της τι συμβαίνει με τον Βίκο και τι πραγματικά νιώθει γι’ αυτόν.

Η Κύρα ακούει τη συζήτηση του Βίκου με τον Δαμαλά. Έτσι καταφέρνει να μάθει για τον Κροάτη, ενώ την ίδια ώρα ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι προκειμένου να δηλώσει επίσημα ότι ενδιαφέρεται να χτυπήσει στον διαγωνισμό για τα κτήματα.

Η Γιάννα γίνεται έξαλλη με την συμπεριφορά του Σαράντου ενώ η μητέρα της, Ευτυχία, προσπαθεί να έρθει κοντά με το γιο της και να τον κάνει να ανοίξει την καρδιά του.

Ο Γεράσιμος όμως δεν ανταποκρίνεται. Η Φιλαρέτη ζητά την γνώμη της Αυξεντίας για την συνέντευξη που έδωσε και η Κασσιανή με τα λόγια και την στάση της προσπαθεί να της πει ότι δεν έχει καμία θέση πια στο μοναστήρι.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 66 στις 16 /2/2023
Επεισόδιο 66
Πέμπτη

Η Κύρα έχοντας πια μάθει για την σχέση του Βίκου με τον Κροάτη φροντίζει να ενημερώσει και την εγγονή της για το ποιόν του άντρα που υπερασπίζεται. Η Αλεξία όμως αρνείται να πιστέψει πως ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της γιατί από τις κουβέντες που είχε κάνει μαζί του είχε καταλάβει πόσο πολύ την αγαπούσε.

Η επιμονή αυτή της Αλεξίας να δικαιολογεί τον Βίκο εξοργίζει την Κύρα που της ζητά να συνέρθει, να δει την πραγματικότητα και να ξεκόψει κάθε επαφή μαζί του γιατί είναι πολύ επικίνδυνος και απρόβλεπτος. Οι πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσουν τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί τους.

Η Ελισάβετ για πρώτη φορά παραδέχεται ανοιχτά τα αισθήματα που έχει για τον Πέτρο κι εκείνος από τη μεριά του της επιφυλάσσει μία έκπληξη. Θα την πάει για πρώτη φορά στη θάλασσα.

Η προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της μονής πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι δημιουργώντας έντονες αντιδράσεις ενώ η Φιλαρέτη αποφασίζει τελικά να εγκαταλείψει το μοναστήρι. Μαζεύει τα ελάχιστα πράγματα της και αποχαιρετά τις μοναχές υπό το βλέμμα ικανοποίησης της Κασσιανής.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *