Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60 , 61

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 57 , 58 , 59 , 60 , 61 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 57 στις ο5 /2/2023
Επεισόδιο 57
Κυριακή

Γεμάτος ζήλεια ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι ο αντίζηλος του επέστρεψε στο χωριό και η Ελισάβετ είναι πάλι μαζί του. Η Όλγα νιώθει απόρριψη από το Λουκά καθώς τον βλέπει να πολιορκεί την Θάλεια.

Ο Παναγιώτης είναι στεναχωρημένος από την συμπεριφορά της Αλεξίας και ο Θέμης όμως διαπιστώνει ανήσυχος ότι η κόρη του φέρεται με διαφορετικό τρόπο πια κι αισθάνεται ότι δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει.

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στον πατέρα του ένα σκοτεινό μυστικό που το βασανίζει εδώ και χρόνια. Αυτός ήταν που αποτελείωσε τον Διακοσάββα το μοιραίο βράδυ που επιτέθηκε στην Ελισάβετ. Συγκλονισμένος ο Μανώλης εκμυστηρεύεται στην γυναίκα του την τραγική αλήθεια.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 58 στις ο5 /2/2023
Επεισόδιο 58
Δευτέρα

Ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της Κασσιανής στο κελί της Ηγουμένης. Η Ηγουμένη, προσπαθεί να τον φέρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της μονής. Ο Βίκος και η Αλεξία αρχίζουν να συμπάσχουν για το χαμό της Αγγελικής και να έρχονται πιο κοντά.

Όμως ο Παναγιώτης ζητά εξηγήσεις από την αγαπημένη του για τη συνάντηση της με τον Βίκο. Ο Θέμης πηγαίνει στην Γερακιανή για να φέρει πίσω τον Πέτρο.

Την ίδια στιγμή ο Πέτρος ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ ότι πρέπει να πάρει μία απόφαση για την σχέση τους. Ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού με τα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει να ενδιαφέρεται.

Ο μητροπολίτης απαιτεί από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές με τον Μπόγρη με την Ηγουμένη να φοβάται πλέον για την καθαίρεση της. Ο Σαράντος ρώτα ευθέως την Ελισάβετ να του πει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του. Ο Σταυρίνος επιστρέφει στο χωριό μετά το χειρουργείο.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 59 στις ο6 /2/2023
Επεισόδιο 59
Τρίτη

Σύντομα ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Ελισάβετ τα πάντα για το επίμαχο βράδυ που σκοτώθηκε ο Διακοσάββας. Η φοβερή ομολογία του παιδικού της φίλου την φέρνει σε φριχτή ψυχολογική κατάσταση. Τα συναισθήματά και οι μνήμες την κατακλύζουν την ώρα που ο Λευτέρης προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την κόρη του.

Σε άθλια κατάσταση όμως είναι και η Ηγουμένη. Αυτό το σκοτεινό παρελθόν της αποκαλύπτεται και πλέον χάνει την ηγουμενία της. Στο μεταξύ ο Λουκάς στήνει παγίδα στον Παράσχο.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 60 στις ο7 /2/2023
Επεισόδιο 60
Τετάρτη

Όταν ο Θέμης μαθαίνει οργισμένος για τη συνάντηση της Αλεξίας με τον θανάσιμο εχθρό του της ζητάει εξηγήσεις. Η νεαρή κοπέλα τα βάζει με όλη της την οικογένεια για τις επαφές της με τον Βίκο ενώ η σχέση της με τον Παναγιώτη δε φαίνεται να μπορεί να αντέξει το βάρος των εξελίξεων.

Ούτε η σχέση της Νατάσσας με τον Παράσχο καθώς εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να αγνοήσει την αλήθεια για τα μυστικά τηλεφωνήματα. Στο ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη αναλαμβάνει την ευθύνη της ανακοίνωσης των αλλαγών που χρειάζονται για να διασωθεί το μοναστήρι.

Η Κασσιανή δεν μπορεί πλέον να κρύψει την χαρά της γιατί είναι σίγουρη πως θα αναλάβει εκείνη το πόστο της Φιλαρέτης. Η Αυξεντία όμως αποφασίζει αιφνιδιαστικά να διεκδικήσει την ηγουμενία. Εξάλλου δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αναλάβει τα ηνία της μονής η Κασσιανή.

Η αδίσταχτη μοναχή ωστόσο θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Την ίδια ώρα νέα στοιχεία θα πέσουν στα χέρια της Θάλειας για τις παράνομες δοσοληψίες του Βίκου με ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Σε κόντρα βρίσκονται και η Όλγα με την Πολυξένη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 61 στις ο8 /2/2023
Επεισόδιο 61
Πέμπτη

Σε κόντρα βρίσκονται η Όλγα με τη Πολυξένη, με την Όλγα να απαιτεί να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της. Σύντομα η Πολυξένη υπαινίσσεται ότι ο Θέμης, είναι ένας από τους πιθανούς βιολογικούς γονείς της Όλγας.

Ο Θέμης φυσικά τρελαίνεται στη σκέψη ειδικά λόγω της σχέσης που είχαν ο Πέτρος με την Όλγα. Η Ελισάβετ φτάνει στην Πάτρα και αναγκάζεται να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Ενημερώνει τον Πέτρο ότι έφτασε και τον ρωτάει αν θέλει να βρεθούν.

Εκείνος όμως της ετοιμάζει μία έκπληξη. Η Αυξεντία αποσύρει την υποψηφιότητα της για την ηγουμενία αφήνοντας μοναδική υποψήφια την Κασσιανή. Η Αλεξία εξακολουθεί να βρίσκει αφορμές για να συναντά τον Βίκο δείχνοντάς του κομμάτια από το παρελθόν της Αγγελικής.

Ο Λουκάς θυμώνει με την Θάλεια επειδή εξαφανίστηκε γιατί έχει φυγαδεύσει το Γιαννακόπουλο. Κάποιος όμως θα την πιάσει στα πράσα να μιλάει ως αστυνομικός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *