Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ορμά να σκοτώσει τη μάνα του

Ο Αλέξης ξεπερνά τα όρια και τα βάζει με την ίδια του τη μάνα, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός, μετά τον θάνατο του Γεράσιμου, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και να την πείσει πως όλα θα πάνε καλά, πως θα είναι για πάντα στο πλευρό της.

Η Μαργαρίτα ντύνεται στα μαύρα και δυσκολεύεται πολύ να σταθεί ξανά στα πόδια της. Ο Αλέξης, από την άλλη πλευρά, ζει αλαζονικά και κάνει γνωστή τη σχέση του με την Μυρτάλη, σε όλη τη Μάνη.

Μόλις η Μαργαρίτα βλέπει πως η σχέση αυτή εξελίσσεται άσχημα και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Πιάνει την Μυρτάλη και της ζητάει να προσέχει τον γιο της και να μη τον πληγώσει, όπως έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν.

Η Μυρτάλη εκνευρίζεται και τρέχει στον Αλέξη, ζητώντας του να “μαζέψει” τη μάνα του, στην γη της ελιάς. Εκείνος, θολωμένος, εισβάλλει στο σπίτι της Μαργαρίτας και ξεκινά την κόλαση…

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο νεαρός ορμά στη μητέρα του και επιχειρεί να την σκοτώσει. Η Μαργαρίτα καταφέρνει να ξεφύγει και να κλειδωθεί στο δωμάτιό της, συντετριμμένη.

Ο Αλέξης φεύγει από το σπίτι κι εκείνη βγαίνει από το δωμάτιο, τρομοκρατημένη. Ο γιος της είναι τέρας και πρέπει άμεσα να τον κλείσει σε ψυχιατρείο… Ποια θα είναι η αντίδραση του Αλέξη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *