Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία μαθαίνει την αλήθεια για τον Άγη

Ο «Παράδεισος των Κυριών» επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Αμαλία και ο Άγης. Όλα τα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια κι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται μπροστά σε νέα διλήμματα.

Η Αμαλία δε θα αργήσει να μάθει ότι ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας, κάτι που θα φέρει τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Το νέο θα το μάθει από το στόμα της Πολυξένης, η οποία κρυφάκουσε μία συζήτηση των αφεντικών της άθελά της.

Παρόλα αυτά, η Πολυξένη δεν χάνει λεπτό κι αμέσως αποκαλύπτει τι ειπώθηκε ανάμεσα στον Χριστόφορο και την Βικτώρια, αφήνοντας άφωνη την Αμαλία. Η κόρη του Μπουραντά δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της της έκρυψε ένα τόσο μεγάλο μυστικό.

Τώρα, η Αμαλία θα βρεθεί στο δίλημμα να αποκαλύψει ή όχι την αλήθεια στον Άγη, όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών».

Την ίδια στιγμή, δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί η αλήθεια ότι η Αμαλία είναι υιοθετημένη και τότε όλη της η ζωή θα ανατραπεί. Η σειρά επιστρέφει τη Δευτέρα με τα νέα επεισόδια να είναι καταιγιστικά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *