Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Θα την θάψω στο χώμα!»

Ο Αλέξης όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» χάνει τον έλεγχο του και ξεπερνά τα όρια θέλοντας να κάνει κακό στη γυναίκα που αγαπά όσο καμιά άλλη.

Ο Αλέξης χάνει τον έλεγχο

Ο Αλέξης και η Μυρτάλη παρά τα όσα έχουν περάσει, είναι ξανά μαζί προσπαθώντας να έχουν μια φαινομενικά φυσιολογική σχέση. Όμως η ψυχολογική κατάσταση του Αλέξη και η αρρωστημένη ζήλια του δεν αφήνουν να κυλήσουν τα πράγματα ήρεμα και κανονικά.

Η παθολογική του ζήλια είναι τόσο έντονη που συνεχώς κάνει σκηνές ζηλοτυπίας και δεν θέλει κανένας άντρας να πλησιάζει τη Μυρτάλη, ακόμα και ο Δημοσθένης και ο Κίμωνας. Βέβαια όλο αυτό κάνει έξαλλη την κοπέλα. Αλλά ζήλια νιώθει επίσης και για τον άντρα που μπήκε τη ζωή της μητέρας του, τον Γεράσιμο, καθώς ο Αλέξης είναι εξαρτημένος από την Μαργαρίτα και έτσι αρχίζει να αντιδρά με έντονο τρόπο αφού δεν τον θέλει ανάμεσα τους.

Εντωμεταξύ ο Αλέξης στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» έχει σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που παίρνει και σιγά σιγά η ψυχολογική του ισορροπία χάνεται με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός ελέγχου. Και ενώ απομακρύνονται με την Μυρτάλη, εκείνος θέλει να έρθουν και πάλι πιο κοντά. Τη στιγμή όμως που καταλαβαίνει ότι δεν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία, θα βάλει στόχο του να την αποτελειώσει. «Θα την θάψω στο χώμα!» λέει καθώς χάνει τον έλεγχο. Τι θα γίνει τελικά; Θα κάνει το σχέδιο του πραγματικότητα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *