Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα μέσα στο κελί

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα μέσα στο κελίΜία συγκλονιστική σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος κάνουν έρωτα στο Μαύρο Ρόδο, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Για πρώτη φορά, θα δούμε την νεαρή μοναχή να αφήνεται ολοκληρωτικά στην μεγάλη της αγάπη, αγνοώντας βέβαια τις συνέπειες.

Όλα ξεκινούν από την απαγωγή του Βίκου. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου, ο Βίκος δίνει εντολή στα τσιράκια του να αρπάξουν την Ελισάβετ από το μοναστήρι και να την κλείσουν σε κελί.

Το ίδιο συμβαίνει και στον Πέτρο, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι η αγαπημένη του λείπει και κάνει τα πάντα, για να την σώσει. Ο Βίκος “συλλαμβάνει” τα δύο παιδιά και τα κλειδώνει σε ένα μπουντρούμι, με στόχο να τα καταστρέψει.

Ο αδίστακτος αυτός εγκληματίας θεωρεί πως είναι υπεύθυνα για τον θάνατο της Αγγελικής, για αυτό και βάζει σκοπό να τα σκοτώσει! Ο Πέτρος και η Ελισάβετ, μπορεί να περνούν βασανιστικά στο Μαύρο Ρόδο, όμως ο έρωτάς τους ανθίζει περισσότερο.

Οι δυο τους ανοίγονται και λένε μυστικά που δεν έχουν ξανά μοιραστεί. Η Ελισάβετ του δείχνει εμπιστοσύνη και ο Πέτρος την αγκαλιάζει σφιχτά, τονίζοντας το πόσο στοργικός μπορεί να γίνει μαζί της.

Ένα βράδυ, παραδίνονται στη δύνη του πάθους και κάνουν έρωτα… Ο Βίκος, μέσα από μία απάνθρωπη πράξη, κατάφερε να τους φέρει κοντά και να τους ενώσει για πάντα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *