Η Γη της Ελιάς: Νέο πρόσωπο σκορπά τον τρόμο στη Μάνη

Αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες στη «Γη της Ελιάς» κι αυτό διότι ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη Μάνη και σπέρνει τον πανικό. Ποιον θέλει να χτυπήσει και γιατί καταφθάνει στην Αερόπολη;Η Γη της Ελιάς: Νέο πρόσωπο σκορπά τον τρόμο στη Μάνη

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις. Αυτή τη φορά η Αθηνά θα βρεθεί και πάλι στο μάτι του Κυκλώνα, αφού το παρελθόν θα επιστρέψει για να τη στοιχειώσει.

Η Βαγγελιώ μπορεί να βρίσκεται ακόμη στη φυλακή, αλλά θέλει να πάρει εκδίκηση από την πρώην συγκρατούμενή της. «Δε θα ξέρει από πού να το περιμένει», σκέφτεται η Βαγγελιώ, η οποία σχεδιάζει το επόμενο χτύπημά της. Έτσι, έρχεται σε επαφή με την καλύτερή της φίλη που μένει στην Αθήνα και την στέλνει στη Μάνη για να βγάλει από τη μέση την Αθηνά.

 

Η Γη της Ελιάς: Νέο πρόσωπο

Όπως θα δούμε, το νέο πρόσωπο θα προσεγγίσει αρχικά φιλικά την Αθηνά μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κι ύστερα θα την χτυπήσει πισώπλατα. Η εντολή που έχει πάρει από την Βαγγελιώ είναι να τη σκοτώσει και να της πάρει τα λεφτά.

Η καινούργια ηρωίδα που εισβάλλει στη σειρά θα σπείρει τον τρόμο στη Μάνη κι οι πρωταγωνιστές θα προσπαθήσουν με κάθε προσπάθεια να σώσουν την Αθηνά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *