Παράδεισος Κυριών: Καυτές νύχτες για Χριστόφορο και Ντέπυ

Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο φουντώνει κι ανατρέπει τα δεδομένα! Ο Χριστόφορος και η Ντέπυ έρχονται πολύ κοντά στον Παράδεισο των Κυριών, με τα πρώτα τους κρυφά ραντεβουδάκια να ξεκινούν.

Η Ντέπυ είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το κατάστημα του Ντίνου, ως νόμιμη σύζυγος του Αριστείδη. Στόχος της είναι να πάρει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία που πέρασε στα χέρια του συνεργάτη του συζύγου της.

Για να καταφέρει τον στόχο της, ζητά τη βοήθεια του Χριστόφορου Μπουραντά. Εκείνος δείχνει έτοιμος να της συμπαρασταθεί, αγνοώντας τις συνέπειες. Οι κρυφές τους συναντήσεις και συνομωσίες ξεκινούν, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Ντέπυ ερωτεύεται παράφορα τον Χριστόφορο, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Εκείνος, φυσικά, δε μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά και τον δυναμισμό της Σταρ Ελλάς.

Ένα περίεργο ερωτικό ειδύλλιο ξεκινά, με τα κρυφά ραντεβουδάκια τους να παίρνουν φωτιά. Ως πότε, όμως, θα κρατήσει αυτή η σχέση και πως θα αντιδράσει η Βικτώρια μόλις μάθει την πικρή αλήθεια;

Η Ντέπυ και ο Χριστόφορος δένονται συναισθηματικά, με τα πράγματα να περιπλέκονται. Θα πετύχουν τον σκοπό τους, ή όλα θα διαλυθούν εξαιτίας αυτής της παράνομης σχέσης;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *