Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ορμά με όπλο να σκοτώσει τον Ιάσονα

 

Χαμός στο σπίτι των Δερμετζίδων! Ο Μάρκος ορμά με όπλο και απειλεί να σκοτώσει εν ψυχρώ τον Ιάσονα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Οι δύο άντρες παλεύουν σώμα με σώμα, με την Μαργέτα και τον Στέφανο να σπεύδουν στο σημείο, για να τους σώσουν.Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ορμά με όπλο να σκοτώσει τον Ιάσονα

Όλα ξεκινούν όταν ο Παύλος ομολογεί την αλήθεια: Ο Ιάσονας τον έβαλε να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου του Μάρκου, για αυτό και η Ευγενία με την Αλεξάνδρα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση.

Στόχος του Ιάσονα ήταν να σκοτώσει τον Μάρκο, αγνοώντας τις συνέπειες. Άθελά του, έστειλε την σύζυγό του στο νοσοκομείο, στην προσπάθειά του να σκοτώσει εν ψυχρώ τον πρώην της.

 

Ο Μάρκος ενημερώνεται από τον φύλακα πως πίσω από όλα κρύβεται ο Ιάσονας, στον Έρωτα Φυγά. Δίχως δεύτερη σκέψη, αρπάζει το όπλο του και τρέχει στο αρχοντικό, απειλώντας να τον σκοτώσει!

Η Μαργέτα και ο Στέφανος τρέμουν στην ιδέα πως το μεγάλο κακό δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Προσπαθούν να συνετίσουν τα παιδιά τους, ικετεύοντας τον Μάρκο να κάνει πίσω..

Μετά την φρικτή αυτή νύχτα, ο Ιάσονας πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλει την επίθεση του Μάρκου. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα στους δύο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *