Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Μυρτάλη από τη σειρά; Το σχέδιο του Αλέξη

Κι όμως, ο Αλέξης θολώνει ξανά και το μόνο που θέλει πλέον, είναι να σκοτώσει την Μυρτάλη Βρεττάκου, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι χωρίζει επεισοδιακά, με την Μυρτάλη να υποστηρίζει πως από τότε που τον γνώρισε, η ζωή της όλη καταστράφηκε!

Ο Αλέξης προσπαθεί να κρατά τις αποστάσεις του, όμως δε τα καταφέρνει. Σταματάει τα χάπια, με αποτέλεσμα τα οράματα να ξεκινούν.. Η μοναδική σκέψη που τον περιτριγυρίζει, είναι ο θάνατός της!

Η Μαργαρίτα βλέπει τον γιο της να υποφέρει και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Το μόνο που θέλει, είναι να τον προστατεύσει από τα χειρότερα. Πάντα, μέσα της, γνώριζε πως η Μυρτάλη θα του έκανε κακό, με τον τρόπο της..

Νεκρή η Μυρτάλη Βρεττάκου;

Τι θα συμβεί στην ηρωίδα και ποιο θα είναι το τέλος της; Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Αλέξης βάζει σε εφαρμογή το δολοφονικό του σχέδιο. “Θα την θάψω στο χώμα!”, φωνάζει σαστισμένος.

Η Μυρτάλη Βρεττάκου κινδυνεύει σημαντικά, στην γη της ελιάς. Θα καταφέρει να επιβιώσει, ή το τέλος της στη σειρά θα γραφτεί άδικα; Όλα κρέμονται από μία πάρα πολύ λεπτή κλωστή και κανείς δεν είναι πια δίπλα της για να την βοηθήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως εάν η Αφροδίτη Λιάντου φύγει από τη σειρά τόσο ξαφνικά, τότε θα είναι η απόλυτη ανατροπή από την παραγωγή. Μένει να δούμε τι θα γράψει τελικά η πένα της Βάνας Δημητρίου!

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *