Η Γη της Ελιάς – Η Ιουλία τα σπάει όλα: «Πήγες κι έμπλεξες με αυτήν;»

Η Ιουλία μαθαίνει για τη σχέση που έχει συνάψει ο Κουράκος με την Ευτυχία και γίνεται έξαλλη, στην γη της ελιάς. Παρόλο που το ζευγάρι ετοιμάζεται για το διαζύγιο και όλα δείχνουν πως μπαίνουν σε μια ευθεία, οι εντάσεις συνεχίζονται.

Ο Γιώργης πολιορκεί διαρκώς την Ευτυχία, ζητώντας της μία νέα ευκαιρία. Της ορκίζεται πως το διαζύγιο θα βγει άμεσα και πως δε θέλει καμία σχέση με την γυναίκα που του φέρθηκε τόσο σκάρτα.

Από την άλλη πλευρά, η Ιουλία ζει τον έρωτά της με τον Στάθη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Το μόνο που θέλει είναι να μείνει κοντά του, ακόμη κι αν γκρεμιστεί όλος ο κόσμος…

Οι μέρες περνούν και τα κουτσομπολιά στη Μάνη παίρνουν φωτιά! Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi που κυκλοφορεί, η σχέση του Κουράκου και της Ευτυχίας γίνεται γνωστή από την Ιουλία και όλα ανατρέπονται, στην γη της ελιάς.

Ενώ όλοι θα περίμεναν πως θα αδιαφορήσει, η Ιουλία δείχνει το σκληρό της πρόσωπο! Φωνάζει τον Κουράκο ψεύτη και τιποτένιο που την κατηγόρησε για απιστία, ενώ και ο ίδιος είχε παράλληλη σχέση με άλλη.

Τα μαχαίρια έχουν βγει και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Ο Κουράκος και η Ιουλία, από ένα αγαπημένο ζευγάρι, μετατρέπονται σε δύο πρώην σύζυγοι, γεμάτοι μίσος και αγανάκτηση!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *