Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα αρπάζει το μωρό και φεύγει

Μία είδηση θα είναι αρκετή, για να οδηγήσει την Αλεξάνδρα και το μωρό της στην απόλυτη τρέλα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ένα νέο θα σκάσει σαν βόμβα στα αυτιά της και τότε όλα θα αλλάξουν..

Ένας έντονος διάλογος με την Ευγενία στο αμάξι, τις οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο Ιάσονας είχε δώσει εντολή να κόψουν τα φρένα του Μάρκου, για να πεθάνει μια και καλή ο νεαρός που τον απειλεί διαρκώς.

Μόνο που.. το αμάξι αυτό δόθηκε τελευταία στιγμή στην Ευγενία, η οποία είχε ένα έκτακτο περιστατικό στο νοσοκομείο. Στο δρόμο την σταμάτησε η Αλεξάνδρα και εισέβαλε στο όχημα, αποφασισμένη να της πει όλη την αλήθεια για τον Μάρκο.

Δυστυχώς, το αμάξι πήρε περίεργη τροπή. Οι γυναίκες βγήκαν εκτός δρόμου και συγκρούστηκαν άσχημα, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένες.

Έξαλλη η Αλεξάνδρα

Τον εαυτό της θα χάσει η Αλεξάνδρα μόλις μάθει την πικρή αλήθεια: Την εντολή για τον θάνατο του Μάρκου την έδωσε ο σύζυγός της, ο Ιάσονας! Αυτό θα την βγάλει εκτός εαυτού! Ο άντρας της είναι επικίνδυνος!

Η Αλεξάνδρα, φοβισμένη πως είναι παντρεμένη με έναν τρελό, αρπάζει το μωρό και φεύγει μακριά από το αρχοντικό, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Στόχος της είναι να τρέξει στην αγκαλιά του Μάρκου, να του πει όλη την αλήθεια για τον γιο του, αλλά και για τον αναγκαστικό της γάμο.

Βέβαια, δε φαντάζεται αυτό που θα αντικρίσει μόλις φτάσει. Ο Μάρκος έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην Ευγενία και τίποτε δεν είναι το ίδιο..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *