Σασμός: Με ποιο στοιχείο κρατά ο Σταύρος την Αργυρώ στο χέρι;

Φωτογραφίες κόλαση έρχονται στην κατοχή του Σταύρου και σκορπούν πανικό, στη σειρά Σασμός. Ένα μεγάλο λάθος του Αστέρη και της Αργυρώς θα είναι αρκετό, για να προκαλέσει.

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα και να πάρει την κηδεμονία του παιδιού, ο Σταύρος προχωρά σε ακρότητες. Σύμφωνα με την Σοφία Τσιρκα στο περιοδικό MYtv, ο πρωταγωνιστής βάζει ντετέκτιβ να παρακολουθεί κάθε κίνηση της πρώην συζύγου του.

Όλα αυτά θα συμβούν την ώρα που η Αργυρώ έχει μάθει την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη. Μέσα της όλα έχουν αλλάξει, κάθε ίχνος μίσους έχει εξαφανιστεί. Ο άνθρωπος αυτός την αγαπά πραγματικά, όπως κι εκείνη άλλωστε.

Οι δυο τους έρχονται ξανά κοντά και περνούν καυτές νύχτες πάθους στο σπίτι στο βουνό. Βέβαια, αγνοώντας το γεγονός πως ο ντετέκτιβ είναι πίσω και τους παρακολουθεί. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν εκείνους τους τραβά φωτογραφίες σε ιδιαίτερες στιγμές.

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες αυτές φτάνουν στα χέρια του Σταύρου, στη σειρά Σασμός. Εκείνος, με τη σειρά του, απειλεί την Αργυρώ πως θα τις δείξει στο δικαστήριο, για να πάρει τους ενόρκους με το μέρος του. Το διαζύγιο, έτσι, θα βγει υπέρ του και το παιδί θα μείνει μαζί του, στα Γιάννενα.

Η Αργυρώ καταρρέει. Η Στέλλα, αμήχανη δίπλα της, προσπαθεί να την βοηθήσει να σωθεί από αυτή την κατάσταση..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *