Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα δυναμώσει τις εσωτερικές σου άμυνες, δε θα αφήσεις κανένα περιθώριο να εισβάλει ξανά στην προσωπική σου ζωή πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει, δεν αποκλείεται με κάθετο τρόπο να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης. Η εσωτερική σου δύναμη θα σε ωθήσει να κοιτάξεις μπροστά και να αναζητήσεις μια καινούργια προοπτική. Ενθαρρυντικά συμβάντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου.

Σε σχέση. Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες και στις συναισθηματικές εναλλαγές. Ατίθαση, ζωηρή, και κάπως επαναστατική θα είναι η στάση σου, στόχο βάζεις να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων και αισθήσεων, θα νιώσεις πως κάτι σε πνίγει, θα εναντιωθείς στα δεδομένα, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές. Η εβδομάδα θα φέρει αλλαγές στη σκέψη σου και στα αισθήματα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σε προσεγγίσει, ίσως να είναι άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα έχεις θετική στάση. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις, θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με ορθολογισμό και σωστή κρίση.

Σε σχέση. Θα θελήσεις ηρεμία και ισορροπία, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα τη σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις την ψυχολογία σου και τη διάθεση σου. Επιπλέον, θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια. Ουσιαστικά μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις και να προχωρήσεις σε νέα αρχή.

Σε σχέση. Η εβδομάδα, αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Θα χαλαρώσεις συναισθηματικά, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις πιεστικές σκέψεις ή ενέργειες. Η εβδομάδα θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ορίσουν την πορεία του δεσμού σου, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι ειλικρινείς και βάσιμες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δύναμη να βγεις από τις αρνητικές σκέψεις, ότι έζησες ως τώρα πέρασε, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτάζοντας μόνο μπροστά. Ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σε βγάλουν από ενδοιασμούς και επιφυλάξεις, προχωρείς με αισιοδοξία.

Σε σχέση. Ήρεμη θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή είσαι σε δέσμευση δεν θα έχεις εντάσεις, θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση. Θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση που θα λάβεις, θα καταφέρεις να ανανεωθείς ψυχολογικά.

Διαβάστε Επίσης  Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: 625 Ουκρανοί πρόσφυγες εισήλθαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς να βγεις ραντεβού με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από τις ως τώρα επιλογές σου. Θα σε κυριεύει ενθουσιασμός, δε θα φοβηθείς να ρισκάρεις, θα νιώσεις τη δύναμη να χαράξεις νέα πορεία και όπου σε βγάλει. Σε ασυνήθιστες ενέργειες θα σε ωθήσει η αυτοπεποίθηση σου, οι επαφές που θα ξεκινήσεις δεν αποκλείεται να καταφέρουν να αλλάξουν τον ρυθμό της ζωής σου.

Σε σχέση. Ίσως να υπάρξουν απρόσμενες αποκαλύψεις που ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια την κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με θερμό και ρομαντικό τρόπο θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου, θα καταφέρεις να διεισδύσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογία του. Οι επαφές σας μέσα στην εβδομάδα θα φέρουν ένα άμεσο και πρακτικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συναισθηματικές εξαρτήσεις, παύεις πλέον να νιώθεις προσκόλληση στο παρελθόν. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς και να πορευτείς με σταθερά βήματα. Θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, εκδηλωτική και θερμή θα είναι η στάση σου.

Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι ανέμελη, συγκαταβατική και ιδιαιτέρως εκδηλωτική. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, ανέλαβε πρωτοβουλίες. Εσύ που έχεις τσακωθεί ή υπάρχει θυμός θα δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις, διαλύονται οι κόμποι. Αν χειριστείς τι καταστάσεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα αναθερμανθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Αν επιθυμείς επανασύνδεση τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα ‘ρθεις πολύ κοντά με πρώην ταίρι σου, η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σου. Αν θέλεις ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά με υπομονή και όχι με άγχος.

Σε σχέση. Ανατρεπτική εξέλιξη θα πάρει η συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου, με θετικό τρόπο θα κλείσει κεφάλαιο που σας απασχολεί από το παρελθόν. Προσοχή στα εσωτερικά σου μπερδέματα, προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που αναζητάς. Η σταθεροποίηση και η διατήρηση της ισορροπίας θα εξαρτηθεί από τη στάση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Δυναμική θα είναι η διάθεση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση θα την αναζητήσεις νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Θα κρίνεις και θα αξιολογήσεις πολύ σωστά τις καταστάσεις κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Δώσε άνοιγμα για προσεγγίσεις δεν θα απογοητευτείς, προσπάθησε η στάση σου να είναι άμεση απέφυγε τις παρατραβηγμένες καθυστερήσεις.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, να επανεκτιμήσεις, και να αποκτήσεις μια πιο χαλαρή στάση και διάθεση. Θα θελήσεις να έχει σταθερότητα και διάρκεια ο δεσμός σου. Η ειλικρίνεια και ο αισθησιασμός σου θα ενδυναμώσουν τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα ακουστούν υποσχέσεις, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, θα έχεις ανεβασμένη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, πρότεινε αυτό που θέλεις προχώρα σε προσεγγίσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στα αποκαλυπτικά λόγια που θα σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, άσε στην άκρη τις άτοπες αμφισβητήσεις. Θα κινηθείς με ανατρεπτική διάθεση, οι πράξεις σου αν είναι άμεσες τότε το αποτέλεσμα θα καταφέρει να αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  Βουτούμι: Η παραλία με την εξωτική ομορφιά!

Σε σχέση. Έρχονται εξομολογήσεις που θα βάλουν στη σωστή τους θέση κάποια πράγματα που τις τελευταίες μέρες είχαν δημιουργήσει αμφιβολίες. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να αποκαλύψεις, και να οδηγήσεις την κατάσταση σε ισορροπημένο επίπεδο. Εσύ που διανύεις περίοδο εντάσεων τερματίζει το μεταβατικό στάδιο, θα υπάρξει συνεννόηση θα βρεθεί η άκρη του νήματος. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς και να σκεφτείς με συγκατάβαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η δυναμικότητα σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά, δώσε ώθηση στις εξελίξεις. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σου φέρουν καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να βγεις από την αναβολή και να αναλάβεις δράση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, θα δεχτείς να συνεχίσεις τις επαφές σου με το άτομο που θα έχεις προσωπική συνομιλία.

Σε σχέση. Θα υπάρξουν ανοίγματα και νέα ενδεχόμενα μέσα στη σχέση σου, ωστόσο η σκέψη σου θα δημιουργήσει αντιθέσεις που θα σε δυσκολέψουν να πάρεις μια καθοριστική απόφαση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να μη δώσεις τροφή στους εσωτερικούς σου διχασμούς, ψάξε για τις απαιτούμενες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη και στάση σχετικά με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή που στο παρελθόν είχε γίνει σχέση μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατεύθυνση των γεγονότων που ήδη έχουν συμβεί, απέφυγε τις ανυπόμονες ενέργειες. Ίσως να νιώσεις τελικά πως τα παλιά σε κούρασαν, πολύ πιθανόν να αλλάξεις συναισθηματική πλεύση.

Σε σχέση. Προμηνύεται εβδομάδα αλλαγών και αναθεωρήσεων, προσπάθησε να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου, ο ενθουσιασμός σου θα κατευθύνει τις πράξεις σου. Στόχο βάζεις να βγεις από τα καθιερωμένα, βασική σου επιθυμία θα είναι η ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Συναισθηματικά λόγια θα ακουστούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα δοθούν εξηγήσεις, θα δεθούν τα αισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να σκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, με λογική και ορθολογική σκέψη θα πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, θα εστιάσεις στην αξία των αισθημάτων.

Σε σχέση. Συναισθηματική, ειρηνική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σου. Οι αποφάσεις και οι πράξεις στις οποίες θα προβείς θα κάνουν το ταίρι σου να προσκολληθεί σε σένα, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σε βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για ουσιαστική εξέλιξη, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα της συγκατοίκησης.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *