Μαύρο Ρόδο: «Η Ελισάβετ εξαφανίστηκε την ψάχνει η αστυνομία»

Το πιο σκληρό πρόσωπο του Βίκου -μετά το θάνατο της Αγγελικής- δεν θ’ αργήσει να φανεί στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega και αφορά την Ελισάβετ.

Στα αυτιά του Βίκου φθάνει η πληροφορία ότι ο Πέτρος Καστρινός είναι ερωτευμένος με μια καλόγρια ονόματι Ελισάβετ. Αμέσως δίνει εντολή στους άνδρες του να απαγάγουν την καλόγρια ενώ θα τον δούμε να μονολογεί: «Για να δούμε μέχρι που θα φτάσει ο μικρός για την αγάπη του».

Η Ελισάβετ πέφτει στα χέρια των ανθρώπων του Βίκου οι οποίοι την κρύβουν σε μια κρυψώνα που έχει επιλέξει το αφεντικό τους.

Μαύρο Ρόδο: «Η Ελισάβετ εξαφανίστηκε την ψάχνει η αστυνομία»
Στο μοναστήρι θα σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση της δόκιμης μοναχής. Οι αδελφές της μονής -με εξαίρεση την Κασσιανή που πιστεύει ότι η Ελισάβετ το έσκασε- ανησυχούν ότι κάτι της έχει συμβεί της Ελισάβετ και ειδοποιούν την αστυνομία.

Τα άσχημα νέα δεν αργούν να φθάσουν και στην Γερακιανή. Ο Σταυρίνος τηλεφωνεί στον Πέτρο και του ανακοινώνει το δυσάρεστο μαντάτο: «Η Ελισάβετ εξαφανίστηκε την ψάχνει η αστυνομία». Ο Πέτρος στο άκουσμα της είδησης αυτής τρελαίνεται και σκέφτεται πως θα αντιδράσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *