Η Γη της Ελιάς: Στη φυλακή η Ειρήνη; Έξαλλος ο Δημοσθένης

Τα όρια φαίνεται πως ξεπερνάει η κόρη του Δημοσθένη! Η Ειρήνη δε μπορεί να ελέγξει πια τον εαυτό της, με αποτέλεσμα οι κλοπές της να αυξάνονται, στην γη της ελιάς. Από τα μικρά πραγματάκια στο σούπερ μάρκετ, η Ειρήνη προχωρά και σε μεγαλύτερα, αρπάζοντας λεφτά κι αντικείμενα αξίας.

Η ίδια θεωρεί πως κανείς δε θα μπορέσει να της κάνει κακό, διότι πάντα θα έχει κοντά της τον πατέρα της. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει. Ο Δημοσθένης είναι τόσο απογοητευμένος από τις εκλογές, αλλά και από τις επιλογές που κάνουν τα παιδιά του.

Από τη μία πλευρά έχει την Ειρήνη, η οποία δε συμμορφώνεται, ενώ από την άλλη το καμάρι του σπιτιού, τον Κίμωνα, ο οποίος θέλει να παντρευτεί μία υπαστυνόμο! Όσο κι αν η Ασπασία παλεύει να κρατά τις ισορροπίες, είναι μάταιο..

Μία μέρα, η Ειρήνη πιάνεται στα πράσα και οι κλοπές της έρχονται στο φως, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης τρελαίνεται και της φωνάζει πως θα την κλείσει ο ίδιος στη φυλακή, για να την ξεφορτωθεί.

Η κατάσταση στο σπίτι γίνεται ανυπόφορη. Θα καταφέρει να την γλιτώσει ο πατέρας της ή θα την αφήσει να πάρει ένα γερό μάθημα; Η ντροπή της οικογένειας είναι τεράστια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *