Η Γη της Ελιάς: Θανάσης και Χρυσούλα ξεμπροστιάζουν την Αρετή

Το μίσος κατά της Αρετής ενώνει το δίδυμο Θανάση – Χρυσούλας. Νέες δυσάρεστες εκπλήξεις θα βρει μπροστά της η Αρετή καθώς ο Θανάσης με τη Χρυσούλα καταστρώνουν ένα σχέδιο εναντίον της πρώην συζύγου του Στάθη Καπερνάρου στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Ο Θανάσης δεν μπορεί να ξεχάσει το χουνέρι που του έκανε η Αρετή και σε συνεργασία με τη Χρυσούλα η οποία επίσης απεχθάνεται την Αρετή ετοιμάζονται να της δώσουν ένα «γερό μάθημα» για να την εκδικηθούν.

Οι λιγοστές πληροφορίες που φθάνουν στ’ αυτιά μας σχετικά με τους δύο αυτούς ήρωες τους θέλουν στη συνέχεια να επεξεργάζονται ένα σχέδιο τέτοιο που θα φέρει την Αρετή σε πολύ δύσκολη θέση.

Θανάσης και Χρυσούλα θα συναντηθούν με την Αρετή στη δικαστική αίθουσα λόγω του πρόσφατου συμβάντος και τη μήνυση που ακολούθησε, στην γη της ελιάς.

Στο δικαστήριο ο Θανάσης με σύμμαχο του τη Χρυσούλα θα καταγγείλουν την Αρετή για τις μηχανορραφίες της κάνοντας την ρεζίλι. Πολλά από τα καμώματα της Αρετής που παρέμεναν κρυφά θα βγουν στην επιφάνεια και δεν θα ξέρει που να κρυφτεί από ντροπή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *