Η Γη της Ελιάς: Καταστροφικός ο πολιτικός γάμος Ιουλίας – Στάθη

Κι όμως, ο Στάθης και η Ιουλία θα τα βρουν σκούρα με τον γάμο τους, στην γη της ελιάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Ισίδωρο Βρεττάκο, τον άντρα που θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει αυτό το μυστήριο!

Η Ιουλία δέχεται να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, βάζοντας τέλος στα κουτσομπολιά της Μάνης. Άλλωστε, ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ. Οι δυο τους ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα, αγνοώντας τις ολέθριες συνέπειες..

Ο Ισίδωρος υποστηρίζει πως ο Καπερνάρος έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της αδελφής του, για αυτό και κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει. Το πιο σημαντικό του επίτευγμα, είναι η καθυστέρηση του γάμου.

Η Ιουλία δε θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, για δεύτερη φορά. Έτσι, το ζευγάρι ξεκινά τις ετοιμασίες για πολιτικό. Βέβαια, από τη στιγμή που έχει εκλεχθεί ο Ισίδωρος ως δήμαρχος, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται… Εκείνος, φυσικά, δε θα δεχτεί να τους παντρέψει, επομένως το ζευγάρι μένει.. ξεκρέμαστο!

Ο Στάθης και η Ιουλία αναζητούν τρόπους για να γίνει ο γάμος τους, στην γη της ελιάς. Θα τα καταφέρουν ή οι “εχθροί” τους είναι περισσότεροι από τις δυνάμεις που τους έχουν απομείνει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *