Η Γη της Ελιάς: Θα πληρώσει ο Αλέξης για τις δολοφονίες που έκανε;

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν ο Αλέξης θα τιμωρηθεί για τις δολοφονίες που έχει διαπράξει στο παρελθόν, στην γη της ελιάς. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τον Νικήτα, αλλά και το κορίτσι που γνώρισε στο ψυχιατρικό κέντρο στην ΑθήναΗ Γη της Ελιάς: Θα πληρώσει ο Αλέξης για τις δολοφονίες που έκανε;

Ο ίδιος κατάφερε να κρυφτεί πίσω από τα “τέλεια” αυτά εγκλήματα. Κανείς δε τον υποψιάστηκε ποτέ, παρά μόνον η Μυρτάλη, η οποία τρόμαξε όταν δολοφονήθηκε ξαφνικά ο αδελφός του και σύντροφός της..

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η ανιψιά σου έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιού μου

Ο Αλέξης έχει καταφέρει να “ξεγλιστρήσει” και να κρύψει τον πραγματικό του εαυτό. Για πόσο, όμως, θα κρατάει το κεφάλι του χαμηλά και κανείς δε θα γνωρίζει τίποτα για το σκοτεινό του παρελθόν;

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αγαπημένη μας σειρά θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν. Όλα δείχνουν πως οι πρωταγωνιστές θα παραμείνουν ως έχουν, με κάποιες αλλαγές. Η Βάνα Δημητρίου μας έχει μάθει, μέσα από την μαγική της “πένα” πως όλοι στο τέλος τιμωρούνται.

Διαβάστε Επίσης  Στέφανος Κυριακίδης: Σε ποια σειρά θα δούμε τον «Ιάκωβο» από την Γη της Ελιάς;

Επομένως, ο Αλέξης θα πληρώσει για τις δολοφονίες που έχει διαπράξει στην γη της ελιάς, μόνο που αυτό θα αργήσει να έρθει. Ως τότε, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ξανά τα όρια και να πραγματοποιήσει κι άλλες δολοφονίες που κόβουν την ανάσα… Η συνέχεια θα είναι ανατρεπτική!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *