Τροχαίο δυστύχημα με Έλληνες στη Ρουμανία: 53χρονος από τη Λάρισα ο νεκρός, σε κώμα 30χρονη

Τροχαίο δυστύχημα με Έλληνες στη Ρουμανία: 53χρονος από τη Λάρισα ο νεκρός, σε κώμα 30χρονηΈνας άνδρας από τη Λάρισα φαίνεται πως είναι ο νεκρός από το τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο που έγινε την Παρασκευή (23.12) στο Βουκουρέστι. Σημειώνεται πως επίσημα τα στοιχεία του δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς πάνω του δεν βρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 53 ετών, κάτοικος Λάρισας. Ο άτυχος άνδρας ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του, η οποία είναι μία από τους τρεις βαριά τραυματίες από το τροχαίο στο Βουκουρέστι.

Όπως αναφέρει το ελληνικό ΥΠΕΞ, τρεις από τους 24 τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 48 Έλληνες – μαζί με τον οδηγό -, εκ των οποίων 24 είναι Λαρισαίοι, έξι από τον Βόλο και άλλοι 17 από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Επίσης  Τσίπρας: Εκλογές στην ώρα τους, εκτός εάν…!

Μια γυναίκα 30 ετών, βρίσκεται σε κώμα στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη τη γραμματέα Επικοινωνίας της πρεσβείας στο Βουκουρέστι, Ελένη Κωστούλα.

Από τους 24 επιβάτες που τραυματίστηκαν, οι 16 παραμένουν στο νοσοκομείο.

Σήμερα αναμένεται να φύγει λεωφορείο από την Ελλάδα για το Βουκουρέστι ώστε όσοι ταξιδιώτες επιθυμούν να επιστρέψουν.

Σημειώνεται πως ο οδηγός του λεωφορείου υποβλήθηκε σε τεστ για αλκοόλ και ναρκωτικά στα οποία βγήκε αρνητικός.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός – Meteo: Άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή και πιθανότητα για βροχές

Ο ίδιος φαίνεται να ισχυρίστηκε πως το Google Maps τον οδήγησε σε αυτή τη διαδρομή μέσω του περάσματος Unirii. Ωστόσο, ο οδηγός φαίνεται πως παραβίασε το όριο ύψους με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την ειδική μπάρα. Το πούλμαν είχε κατεύθυνση το Παλάτι του Κοινοβουλίου στο Βουκουρέστι.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *