Μαύρο Ρόδο: Θα τιμωρηθεί η Πολυξένη για το έγκλημα της Ισμήνης;

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν η Πολυξένη θα πληρώσει για τον θάνατο της Ισμήνης, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Η μητέρα της Ελισάβετ πέθανε ακαριαία, ύστερα από ένα απότομο σπρώξιμο της Πολυξένης, πάνω σε έναν καυγά.Μαύρο Ρόδο: Θα τιμωρηθεί η Πολυξένη για το έγκλημα της Ισμήνης;

Η άτυχη γυναίκα χτύπησε το κεφάλι της στο μάρμαρο και σκοτώθηκε, μπροστά στα μάτια της μικρής της κόρης. Έκτοτε, ο πατέρας της παντρεύτηκε την Πολυξένη και έζησαν όλοι μαζί, στο ίδιο σπίτι.

Η Ελισάβετ δε μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει αυτό το γεγονός. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κατάφερε να συγχωρήσει τον πατέρα της.. Θα έρθει λύτρωση για την ηρωίδα που έχασε ξαφνικά την μητέρα της;Μαύρο Ρόδο: Θα τιμωρηθεί η Πολυξένη για το έγκλημα της Ισμήνης;

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, στο περιοδικό TiVi, απαντώντας για το εάν η Πολυξένη θα τιμωρηθεί για τον θάνατο της Ισμήνης ή όχι, στο Μαύρο Ρόδο. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Κάθε έγκλημα έχει μια τιμωρία, ακόμα κι αν είναι από αμέλεια. Δεν ξέρω πότε ή με ποιον τρόπο, αλλά η Πολυξένη λογικά θα πρέπει να πληρώσει».

Όλα δείχνουν πως το μέλλον επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για την γυναίκα που έχει διχάσει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές. Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *