Σασμός: Έτσι θα μάθει η Νάντια ότι ο Στεφανής είναι πατέρας της

Στα επεισόδια του «Σασμού» που θα δούμε από τη νέα χρονιά, η Νάντια θα ανακαλύψει ότι ο Στεφανής είναι ο βιολογικός της πατέρας με τον πιο επεισοδιακό τρόπο.

Η Νάντια συνεχίζει τις έρευνες για τον πατέρα της και σύντομα θα έρθει αντιμέτωπη με μία αποκάλυψη που θα τα ανατρέψει όλα. Η κοπέλα εξακολουθεί να στέλνει κρυφά μηνύματα στον Μαθιό, ο οποίος νομίζει ότι είναι κάποιος που γνωρίζει για τη δολοφονία του Στεφανή. Ο Μαθιός αρχίζει να ταράζεται κι η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της στον άντρα της.

Ωστόσο, η Νάντια θα πάρει την απόφαση να πάει με τη γυναίκα που της είπε για τον Μαθιό στο σπίτι της Βασιλικής για να του μιλήσουν. Εκεί, η φίλη της θα δει μία φωτογραφία με τον Στεφανή και θα τον αναγνωρίσει αμέσως.


«Αυτός είναι», θα της πει και τότε η Νάντια παθαίνει σοκ. Ο Στεφανής είχε πολλές ερωμένες στο νησί κι έδινε ψευδές όνομα για να μην τον βρουν. Η Βασιλική καταρρέει στο άκουσμα ότι ο άντρας είχε εξώγαμο, αλλά χαίρεται τουλάχιστον που η Νάντια δεν είναι κόρη του Μαθιού κι έτσι την καλοδέχεται στην οικογένεια.

Τα καμώματα του Στεφανή δε θα αργήσει να μάθει ο Νικηφόρος, ο οποίος δεν μπορεί να διανοηθεί το γεγονός ότι η Νάντια είναι αδερφή του, στο «Σασμό». Έτσι, αμέσως ο έρωτάς του διακόπτεται και προσπαθεί να απομακρύνει οποιαδήποτε ερωτική σκέψη που είχε για εκείνη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *